Wat kan je vinden in de Samsung Experience Store?

Beleef Samsung zoals nooit tevoren. In de Samsung Experience Store vind je de nieuwste Galaxy-producten. Ervaar ze zelf of laat een van onze specialisten je een demonstratie geven. Ook voor een mobiel abonnement of razendsnelle toestelreparatie kan je terecht bij de Samsung Experience Store.

Shop

Op zoek naar je nieuwe smartphone, tablet of smartwatch? In onze winkel vind je het meest uitgebreide gamma aan toestellen, accessoires en Proximus producten. Zo kan je meteen bij de aankoop van je nieuwe smartphone een Proximus abonnement naar keuze afsluiten. Bovendien profiteer je hier ook rechtstreeks van een cashback-actie, waarbij je korting meteen aan de kassa verrekend wordt!

Samsung Experience Store

Experience

Ben je benieuwd hoe snel je kan gamen op onze krachtige Galaxy smartphones, hoe mooi het geluid klinkt op de nieuwste Galaxy tablet of hoe die mooie Galaxy watch om je pols zit? Kom dan langs en ervaar al onze producten als eerste in de Samsung Experience Store.

Samsung Experience Store

Galaxy Workshop

Haal alles uit je Galaxy. Verken leuke features en maak voluit gebruik van het potentieel van je toestel zodat je er nog meer mee kan doen. Net een eigen toestel gekocht of nieuwsgierig naar nieuwe features voor je camera? Onze Samsung-experts zijn er voor jou!

Samsung Experience Store Workshops

Service

De Samsung Experience Store is er om je blijvend van dienst te zijn. Geen handige Harry met een smartphone? Onze experts helpen je met het overzetten van data van je oude toestel naar een nieuw apparaat. Of heb je een probleempje met je smartphone? Maak dan snel een afspraak en wij repareren je toestel zelfs vaak binnen het uur. Uiteraard met officiële Samsung-onderdelen én behoud van je garantie.

Samsung Experience Store Service

Openingstijden

Experience Store Wijnegem
Ma - Do: 10:00 - 20:00
Vr: 10:00 - 21:00
Za: 10:00 - 20:00

Service open tot 19:00.

Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem
T: 02/ 256 91 92

Openingstijden

Experience Store Brussel
Ma - Vr: 10:00 - 19:00
Za: 10:00 - 20:00


Service open tot 18:00.

Lambermontlaan 1, 1000 Brussel
T: 02/216 26 64