De Samsung Experience store opende zijn deuren in het winkelcentrum Docks Bruxsel. Het is een unieke plaats in België waar je een uitgebreid gamma Samsung mobile producten op een persoonlijke manier kan ontdekken. Van smartphones tot tablets, smart watches en mobile accessoires, nergens vind je zo’n uitgebreid gamma als in de Samsung Experience Store. Een bezoek aan de Store is dus de uitgelezen kans om met het hele gezin inspiratie op te doen en nieuwe eletronische snufjes uit te proberen.

Discover your tomorrow today

Kom langs en ervaar het zelf: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel

Ontdek de Galaxy S10 in Docks Bruxsel
Ontdek alle voordelen van de Galaxy S10 in de Samsung Experience Store. Test het toestel, maak foto’s, zie zelf hoe mooi het Cinematic Display is en ontdek hoe je in enkele stappen je eigen avatar creëert, animeert en deelt met je vrienden.

Onze experten laten je kennismaken met de nieuwste telg uit de Galaxy-familie, beantwoorden al je vragen en geven je gratis een complete trainingssessie.

sessions logo Boek je Samsung Session

Mis geen enkel evenement of
aanbieding meer!

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen, acties en promoties in de Samsung Experience Store in Docks Brussel? Wil je er graag bij zijn om als eerste de nieuwste smartphone te kunnen testen? Ontdek dan nu onze speciale aanbiedingen en exclusieve voordelen in onze nieuwsbrief en neem ondertussen ook interessante weetjes mee over de allernieuwste producten en technologieën. Kortom, er zijn meer dan redenen genoeg om je nu in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van activiteiten en promoties in de winkel. Meld je hieronder aan.

Aanmelden

De allerbeste service

De Samsung Experience Store is er om je blijvend van dienst te zijn. Geen handige Harry met een smartphone? Wij helpen je graag met het configureren van je toestel en zoeken samen met jou naar een optimale abonnementsformule. In diverse workshops kun je leren het maximum uit je apparatuur te halen. Probleempje met je telefoon? Wij repareren je toestel als het kan terwijl je wacht.

Lambermontlaan 1 - 1000 Brussel - T: 02/216.26.64
Openingsuren ma - vr 10:00 - 19:00 - Zaterdag open tot 20:00