De Samsung Experience stores zijn open

Je kan nog steeds terecht in de Samsung Experience Store in Wijnegem Shopping en Docks Bruxsel in een veilige omgeving voor dringende herstellingen, het afsluiten van abonnementen en voor de aankoop van een smartphone of tablet.

In geval van herstellingen en andere service-gerelateerde bezoeken is het maken van een afspraak verplicht. In alle andere gevallen kan dit ook zonder afspraak.
 
Opgelet de openingsuren van onze winkels zijn gedurende de lockdownperiode aangepast en je kan bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag van 10u00 tot 20u00 in Wijnegem Shopping en van 10u00 tot 19u00 in Docks Bruxsel.

De Samsung Ophaalservice is 7 dagen per week beschikbaar. We halen je toestel op en brengen hem snel, hersteld bij je thuis, zonder extra kosten.

Wat kan je vinden in de Samsung Experience Store?

Beleef Samsung zoals nooit tevoren. In de Samsung Experience Store vind je de nieuwste Galaxy-producten. Ervaar ze zelf of laat een van onze specialisten je een demonstratie geven. Ook voor een mobiel abonnement of razendsnelle toestelreparatie kan je terecht bij de Samsung Experience Store.

Galaxy S21 Series 5G

Met zijn innovatief design bouwt de nieuwe S21 series als echte power tool voort op de Samsung legacy, maar met de S21 series herdefinieer jij vooral de grenzen van foto en video. Kiezen, waarom zou je? Film alle epic momenten uit je dagelijkse leven in 8K en haal er de meest authentieke stukjes uit, zoals een spontane glimlach, een teder gebaar of die adrenaline rush die je ogen doet blinken – voor de meest epic shots in hoge resolutie. Om deze first of its kind camera te ondersteunen, kan jij bovendien rekenen op de snelste chip en de krachtigste batterij ooit. De S21 series dat is technologie die op elke manier meeslepend is.

Koop nu in de Samsung Store

Galaxy Note20, Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live Galaxy Note20, Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live

Galaxy
Ecosysteem

De nieuwe S21 series – de meest innovatieve smartphone om elk belangrijk moment te herbeleven, de Galaxy Watch Active2 - je personal assistent om je pols en de nieuwe Galaxy Buds Pro – om ondergedompeld te worden in een volledig nieuwe geluidservaring.

Ontdek het nu in de Samsung Store.

Galaxy Note20, Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live Galaxy Note20, Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live

Maak een afspraak in de shop

Onze Samsung Experience Stores zijn open van maandag tot zaterdag en dit van 10u00 tot 20u00 in Wijnegem Shopping en van 10u00 tot 19u00 in Docks Bruxsel

Voor alle service-gerelateerde vragen en herstellingen is het verplicht om een afspraak te maken en dan zorgen wij er voor dat er een technieker onmiddellijk tot jouw beschikking is.

Samsung Experience Store Samsung Experience Store

Galaxy Tab S7

Deze ideale multitasker combineert de prestaties van een laptop met de vrijheid van een tablet! Naast het premium design schrijf je met de vernieuwde S Pen met verbluffende snelheid en precisie.

Ontdek de nieuwe Galaxy Tab S7 of Tab S7+ nu in de Samsung Experience Store.

Galaxy Tab S7 Galaxy Tab S7

Galaxy Z Fold2 | Z Flip

Heb jij al kennis gemaakt met ons nieuwste foldable toestel? Say hi to the new Galaxy Z Fold2.

Naast een dynamisch scherm hebben onze foldable toestellen een uniek en innovatief design dat zorgt voor een meeslepende beleving in een compact formaat. De Galaxy Z Fold2 toont aan dat deze niet alleen easy om te gebruiken is, maar met het grote scherm is hij de perfecte partner in crime voor al jouw 'work & play'.

Ontdek het Galaxy Z gamma nu in de Samsung Experience Store.

z fold2 en z flip z fold2 en z flip

Experience

Ben je benieuwd hoe snel je kan gamen op onze krachtige Galaxy smartphones, hoe mooi het geluid klinkt op de nieuwste Galaxy tablet of hoe die mooie Galaxy watch om je pols zit? Kom dan langs en ervaar al onze producten als eerste in de Samsung Experience Store.

Samsung Experience Store Samsung Experience Store

Service

De Samsung Experience Store is er om je blijvend van dienst te zijn. Geen handige Harry met een smartphone? Onze experts helpen je met het overzetten van data van je oude toestel naar een nieuw apparaat. Of heb je een probleempje met je smartphone? Maak dan snel een afspraak en wij repareren je toestel zelfs vaak binnen het uur. Uiteraard met officiële Samsung-onderdelen én behoud van je garantie.

Samsung Experience Store Service Samsung Experience Store Service

Openingstijden

Samsung Experience Store Wijnegem

• ma — do: 10h - 20h
• vrij: 10h - 21h
• za: 10h - 20h
• zo: gesloten


Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem
T: 02/ 256 91 92

Openingstijden

Samsung Experience Store Brussel

• ma — vrij: 10h - 19h
• za: 10h - 20h
• zo: geslotenLambermontlaan 1, 1000 Brussel
T: 02/216 26 64