Nog meer manieren
om je eigen unieke TV
te maken

The Frame TV hangt aan de muur tussen andere fotolijstjes. Het beeld benadrukt hoe het nieuwe ontwerp van The Frame perfect harmonieert met andere fotolijstjes.
Geniet van The Frame als 4K QLED TV of gebruik The Frame als innovatieve manier om je favoriete kunstwerken te tonen. Door het elegante ontwerp is The Frame een absoluut visueel meesterwerk. En met de keuze in stijlen, kleuren, kunstwerken en accessoires kun je The Frame volledig naar eigen wens vormgeven en geniet je elke dag van een uniek kunstwerk in je eigen huis. Ontdek zelf hoe je met The Frame alle mogelijkheden hebt om je eigen TV-ervaring vorm te geven.

Houd je van design?

The Frame is de perfecte finishing touch van je interieur.

Het ontwerp van The Frame TV die aan de muur hangt naast een ander fotolijstje wordt benadrukt met een eenvoudig getekend hoekje rechtsboven de TV. Het ontwerp van The Frame TV die aan de muur hangt naast een ander fotolijstje wordt benadrukt met een eenvoudig getekend hoekje rechtsboven de TV.

Houd je van kunst?

Met The Frame maak je van je eigen ruimte een echte kunstgalerie met eindeloos veel meesterwerken.

* Een abonnement op Art Store is vereist voor toegang tot de complete selectie. Er zijn kosten verbonden aan het abonnement. Kunstwerken in de Art Store kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Gesimuleerd beeld van verschillende schermen met kunstwerken van The Frame in Art Mode, gezien vanaf de zijkant die voor elkaar zijn geplaatst. Gesimuleerd beeld van verschillende schermen met kunstwerken van The Frame in Art Mode, gezien vanaf de zijkant die voor elkaar zijn geplaatst.

Wil je een échte Smart TV die
jou van alles uit handen neemt?

The Frame maakt van je TV je eigen persoonlijke assistent
zodat je thuis gemakkelijk even productief bent als op kantoor.

* Voor het gebruik van Smart TV is een internetverbinding vereist.
* Voor toegang tot Smart TV-diensten kan een geldig Samsung-account vereist zijn.

Gesimuleerd 3D-kleurenspectrum van verschillende kleuren op het scherm van The Frame met onder het scherm getekende geluidsgolven. Gesimuleerd 3D-kleurenspectrum van verschillende kleuren op het scherm van The Frame met onder het scherm getekende geluidsgolven.

Op zoek naar de beste beeld- en geluidskwaliteit?

The Frame maakt gebruik van geavanceerde QLED-beeldkwaliteit en geluidstechnologie en staat daarmee garant voor een onovertroffen kijk- en luisterervaring.

Op het scherm van een Smart TV is de Samsung DeX interface te zien. Er staan meerdere apps open, waaronder een spreadsheet met de titel "Total modern art sales at auction in NYC from 2011-2020”. Voor de TV zien we twee handen typen op een toetsenbord. Op het scherm van een Smart TV is de Samsung DeX interface te zien. Er staan meerdere apps open, waaronder een spreadsheet met de titel "Total modern art sales at auction in NYC from 2011-2020”. Voor de TV zien we twee handen typen op een toetsenbord.

Wil je graag optimale
keuzevrijheid om jouw ruimte helemaal naar eigen smaak in te richten?

Laat je inspireren door de innovatieve accessoires van
The Frame en haal de binnenhuisarchitect in jezelf naar boven.

* Suburban (2016) van Philip Böni
* Stilleven met hoofdvormige vaas en Japanse houtsnede van Paul Gauguin.

The Frame op My Shelf, met een kunstwerk op het scherm van de TV en The Frame op de Studio Stand, eveneens met een kunstwerk op het scherm. The Frame op My Shelf, met een kunstwerk op het scherm van de TV en The Frame op de Studio Stand, eveneens met een kunstwerk op het scherm.
"ziet er fantastisch uit zo plat aan de muur. Als er kunst op wordt getoond, ziet het er levensecht uit." 65" Class The Frame ArtMode QLED 4K HDR Smart TV (2020), Samsung.com

* De afbeeldingen dienen alleen voor illustratieve doeleinden en zijn bedoeld om meer inzicht te geven.

We zien een man die lacht. We zien een man die lacht.
The Frame TV in verschillende interieurs, met verschillende kunstwerken op het scherm. The Frame TV in verschillende interieurs, met verschillende kunstwerken op het scherm.

* Waterlelies van Claude Monet
* Painting for Mary (2015) van Sandy Dooley
* Botanical #1 (2019) van Christine Flynn

Ontdek het ideale formaat voor jouw woonruimte

* Gepersonaliseerde framelijst en andere accessoires zijn apart verkrijgbaar.

* Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

* Daadwerkelijk product en afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld. Zie onze productgalerij.