Ontworpen als minimalistische schilderijlijst

The Frame hangt strak tegen de muur als een minimalistische schilderijlijst met een mooi kunstwerk. The Frame hangt strak tegen de muur als een minimalistische schilderijlijst met een mooi kunstwerk.

Personaliseer je TV

Gepersonaliseerde Kaders

The Frame biedt een ruime keuze in gepersonaliseerde, magnetische kaders. Kies het kader dat het beste bij je interieur past of ga juist voor een nieuwe favoriete kleur.

Moderne lijsten in de kleuren wit, walnoothout look, beige en teakhout look worden weergegeven, evenals klassieke lijsten in de kleuren wit en terracotta.
Er wordt ingezoomd op een hoek van de moderne randsoort in de kleur bruin om deze goed van dichtbij te bekijken. Er wordt ingezoomd op de schuine randsoort in de kleur wit om de binnenste rand met een gebogen hoek van 45 graden weer te geven. Er wordt ingezoomd op een hoek van de moderne randsoort in de kleur bruin om deze goed van dichtbij te bekijken. Er wordt ingezoomd op de schuine randsoort in de kleur wit om de binnenste rand met een gebogen hoek van 45 graden weer te geven.

Modern

Wissel af tussen de moderne randen in de kleuren wit, hout, bruin of beige.

Klassiek

Heb je een 55 inch of 65 inch Frame TV? Laat deze dan extra opvallen met de nieuwe klassieke kaders met een binnenste hoek van 45 graden, beschikbaar in de kleuren wit en terracotta.

 • * Beschikbaarheid van kaderstijlen en -kleuren kunnen verschillen, afhankelijk van het TV-formaat en de regio.
 • * Gepersonaliseerde kaders zijn apart verkrijgbaar.

Kleuren die passen bij jouw interieur

Modern - Walnoot, Teak, Wit
Klassiek - Terracotta, Wit

Zes van de gepersonaliseerde lijsten worden weergegeven. Zes van de gepersonaliseerde lijsten worden weergegeven.

Naadloze aansluiting op de muur

Slim Fit Wall-Mount en One Connect Cable

Hang The Frame aan je muur als een kunstwerk en geniet van de schoonheid, vanuit iedere hoek. Je hebt alleen de meegeleverde One Invisible Cable nodig. De ruimte eromheen ziet er dus strak uit.

 • * De afstand tussen de TV en muur kan variëren afhankelijk van de soort muur en de montage.
 • * One Connect Box is vereist voor installatie.
 • * Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection (5m) en de One Connect Box zijn inbegrepen bij aankoop van The Frame.
 • * One Connect Cable (15m) is apart verkrijgbaar.
The top corner of a white-framed The Frame TV is visible. The Frame is bevestigd aan de muur met een Slim Fit Wall Mount. De One Connect Cable loopt onder The Frame.

One Connect Box

Plaats je externe apparaten op 5 meter afstand van je TV met One Connect Box en One Connect Cable.

 • * De kabel van 5 meter is inbegrepen bij The Frame.
 • * De kabel van 15 meter is apart verkrijgbaar.
 • * Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding.
De voorkant van de One Connect Box wordt weergegeven. De achterkant van de One Connect Box is uitgerust met meerdere poorten. Hierop wordt ingezoomd. De voorkant van de One Connect Box wordt weergegeven. De achterkant van de One Connect Box is uitgerust met meerdere poorten. Hierop wordt ingezoomd.

In hoogte verstelbaar

Pootjes zijn te verstellen

Pas de hoogte van The Frame aan om ruimte te creëren voor je Soundbar.

 • * Soundbar wordt apart verkocht. Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding, afhankelijk van het model.
 • * De in hoogte verstelbare standaard is niet beschikbaar voor 32 inch-uitvoering van The Frame.
 • * De hoogte van de standaard kan tot 25mm variëren. Raadpleeg hiervoor de specificaties (instellingen met en zonder standaard).
De in hoogte verstelbare standaard van The Frame wordt een beetje hoger afgesteld om voldoende ruimte te creëren voor een Soundbar.
1. The Frame hangt aan een muur als een minimalistische schilderijlijst met een mooi kunstwerk. 2. The Frame is bevestigd op een standaard. Er wordt een kunstwerk weergegeven op het scherm. 3. The Frame hangt aan een muur als een minimalistische schilderijlijst met een mooi kunstwerk. 1. The Frame hangt aan een muur als een minimalistische schilderijlijst met een mooi kunstwerk. 2. The Frame is bevestigd op een standaard. Er wordt een kunstwerk weergegeven op het scherm. 3. The Frame hangt aan een muur als een minimalistische schilderijlijst met een mooi kunstwerk.

Innovatief ontwerp in alle opzichten, zelfs de verpakking

Eco-package

De verpakking van The Frame is gemaakt van golfkarton. Je kunt hem hergebruiken door er bijvoorbeeld een huisje voor je huisdier of kleine tafeltjes van te maken.

The Frame's packaging box is turned into a piece of indoor furniture which is storing shoes and displaying various indoor decorative pieces. Een kattenhuisje is gemaakt van de eco-verpakking van The Frame. Een kat kijkt naar het huisje. Er verschijnen allemaal tekeningen op het huisje en de kat erbovenop.

Unbox The Frame

Wat zit er in de doos?

Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection en de One Connect Box zijn inbegrepen bij aankoop van The Frame zodat je geniet van een complete kijkervaring.

Alle toebehoren die inbegrepen zijn bij aankoop van The Frame worden weergegeven: The Frame TV, Slim Fit Wall Mount, One Connect Cable (5m), One Remote Control, de in hoogte verstelbare standaard en de One Connect Box. Alle toebehoren die inbegrepen zijn bij aankoop van The Frame worden weergegeven: The Frame TV, Slim Fit Wall Mount, One Connect Cable (5m), One Remote Control, de in hoogte verstelbare standaard en de One Connect Box.

1. The Frame TV
2. Slim Fit Wall-Mount
3. One Connect Cable (5m)
4. One Remote Control
5. In hoogte verstelbare standaard
6. One Connect Box

 • * Beschikbaar voor de 43~85”-uitvoering van de The Frame TV uit 2022.
 • * De 32”-uitvoering van The Frame wordt geleverd met Mini One Connect Box, een grijze kabel van 2,5 meter en een Multi-Position Stand.

Ontdek het ideale formaat voor jouw woonruimte

* Gepersonaliseerde framelijst en andere accessoires zijn apart verkrijgbaar.                               

 * Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

* Daadwerkelijk product en afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld. Zie onze productgalerij.