Meer dan alleen maar een TV

De mogelijkheid om jezelf te uiten. In jouw ruimte, op jouw eigen unieke manier.

Zoek een TV die past bij je
levensstijl

  • Schermafmeting

  • Kleur van de rand

  • 75'', 65'', 55'', 50'', 43'', 32''
  • Eiken houtlook, Zwart, Walnoot houtlook, Wit, Porseleinblauw, Burgundy red, Clay beige
  • 55'', 49'', 43''
  • Cloud White, Cotton Blue
  • 43”
  • Navy Blue

The Frame

TV when it’s on, ART when it’s off

The Frame tovert je TV om tot een prachtig omlijst kunstwerk, met aanpasbare framekleuren en een groot kunstaanbod via de Samsung Art Store. Voorzie je kamer van de nodige inspiratie.

The Frame wordt op verschillende manieren weergegeven met verschillende framekleuren en met de kunstcollectie op het scherm. The Frame wordt op verschillende manieren weergegeven met verschillende framekleuren en met de kunstcollectie op het scherm.

The Serif

Unique inspiration for your Space

The Serif is een echte blikvanger in iedere kamer. Zijn opvallende uiterlijk ziet er fantastisch uit vanuit iedere hoek. Hij is voorzien van een afneembare vloerstandaard, snelle verbindingen met je mobiele toestel en de QLED-technologie van Samsung die bekroond werd omwille van de schitterende beeldkwaliteit.

The Serif-producten worden in drie stijlvolle kamers weergegeven. Twee op afneembare standaarden en een op een tafel. Allemaal met mooie afbeeldingen van een oceaan op het scherm. The Serif-producten worden in drie stijlvolle kamers weergegeven. Twee op afneembare standaarden en een op een tafel. Allemaal met mooie afbeeldingen van een oceaan op het scherm.

The Sero

Mobile Entertainment, better on TV

The Sero kan zowel in portret- als landschapsmodus worden gebruikt en is daardoor uitermate geschikt voor mobiele content.
Met de portretmodus creëer je precies de juiste sfeer in je kamer. Bovendien kun je dankzij de 4.1-kanaalsluidsprekers van 60 watt het volume lekker luid zetten.

The Sero-producten worden weergegeven om ons te laten zien op welke verschillende manieren The Sero kan worden gebruikt. De eerste is in portretmodus. Op de tweede is er sprake van mobiele spiegeling in portretmodus. De derde is een afbeelding van een stad bij nacht in horizontale modus. The Sero-producten worden weergegeven om ons te laten zien op welke verschillende manieren The Sero kan worden gebruikt. De eerste is in portretmodus. Op de tweede is er sprake van mobiele spiegeling in portretmodus. De derde is een afbeelding van een stad bij nacht in horizontale modus.

*Het eigenlijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.

Samen beter

Ontdek de bijpassende accessoires voor je TV en optimaliseer je kijkervaring.

Gepersonaliseerde lijsten beschikbaar in verschillende kleuren (beige, bruin, wit, zwart) die passen bij je stemming. Gepersonaliseerde lijsten beschikbaar in verschillende kleuren (beige, bruin, wit, zwart) die passen bij je stemming.

Verwisselbare lijst

Een scala aan kleurrijke opties waarmee je The Frame kunt afstemmen op je stemming.

Ontdek het QLED-wonder

Ontdek het QLED-wonder