Bedrijfsonderdelen

Bedrijfsonderdelen

Wij nemen het
voortouw in
technologische
innovatie

Wij nemen het voortouw in technologische innovatie

2 jonge vrouwen dragen trendy kleding en zitten in een moderne loungeruimte. Eén vrouw kijkt naar een smartphone. In de kamer staat een vrijstaand bord met 40 veelkleurige kubussen erop. 2 jonge vrouwen dragen trendy kleding en zitten in een moderne loungeruimte. Eén vrouw kijkt naar een smartphone. In de kamer staat een vrijstaand bord met 40 veelkleurige kubussen erop.

Samsung Electronics vindt de toekomst voortdurend opnieuw uit. Wij verkennen het onbekende om technologieën te ontdekken waarmee mensen over de hele wereld een gelukkiger, gezonder leven kunnen leiden.

Consumentenelektronica

Schitterende, verbluffende innovatie

Een bovenaanzicht van de handen van een vrouw in een keuken met een moderne inductiekookplaat. Ze reikt naar een gietijzeren pan met groenten erin. Een bovenaanzicht van de handen van een vrouw in een keuken met een moderne inductiekookplaat. Ze reikt naar een gietijzeren pan met groenten erin.

We scheppen een cultuur met oneindige mogelijkheden. Het diepgaande vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten stimuleren ons om voortdurend te groeien en innovatief te zijn.

IT & mobiele communicatie

Wij trachten de waarde en het gemak voor onze klanten te maximaliseren

Een jong stel ligt samen op kussens op de vloer en lacht. De vrouw draagt Galaxy Buds en houdt een smartphone vast. Een jong stel ligt samen op kussens op de vloer en lacht. De vrouw draagt Galaxy Buds en houdt een smartphone vast.

We breiden onze sterk gedifferentieerde mobiele apparaten uit en werken daarnaast hard aan de ontwikkeling van innovatie van de volgende generatie.

Apparaatoplossingen

We ontwikkelen producten van de volgende generatie voor een betere toekomst

Een close-up van iemands handen die een tablet vasthoudt, aangesloten op een externe opslagschijf van Samsung. Op de tafel staat een laptop die ook is aangesloten op een externe harde schijf. Een close-up van iemands handen die een tablet vasthoudt, aangesloten op een externe opslagschijf van Samsung. Op de tafel staat een laptop die ook is aangesloten op een externe harde schijf.

Alle wereldwijde onderzoekers en ontwikkelaars trachten de volgende levensveranderende technologieën te bedenken om nieuwe waarde te scheppen en de wereld te verbeteren.

R&D-centrum

De toekomst vormgeven door middel van onbegrensde innovatie en intelligentie

Een groot, groen kantoorgebouw in de buurt van dichte bomen onder een blauwe, bewolkte lucht. Een groot, groen kantoorgebouw in de buurt van dichte bomen onder een blauwe, bewolkte lucht.