Samsung Electronics Vacatures

Samsung Electronics Vacatures

Do what you can't

Do what you can't

Een uitzicht op een helderblauwe hemel met witte wolken vanuit een hoog glazen gebouw. Een uitzicht op een helderblauwe hemel met witte wolken vanuit een hoog glazen gebouw.

Onze missie is om mensen te helpen het onmogelijke te doen.

We laten ons inspireren door wat mensen in hun leven willen bereiken en werken aan de ontwikkeling van producten die op nieuwe manieren mogelijkheden bieden. Dit is wat onze innovatie vooruit stuwt.

Zoek jouw kans om het onmogelijke te doen bij Samsung.

Vacatures

Verken interessante vacatures en solliciteer nu om bij ons te komen werken.

Twee mannen hebben een gesprek op een zetel in een kantoor. Eén man glimlacht en toont iets met zijn handen. Twee mannen hebben een gesprek op een zetel in een kantoor. Eén man glimlacht en toont iets met zijn handen.

Werken bij Samsung

Werk met de allerbeste mensen en draag bij aan innovatie die echt een verschil maakt in het leven van miljoenen mensen over de hele wereld.

Uitzicht op hoge wolkenkrabbers temidden van een bewolkte hemel, vanaf de grond naar boven kijkend. Uitzicht op hoge wolkenkrabbers temidden van een bewolkte hemel, vanaf de grond naar boven kijkend.

Functievelden

Word een wereldleider in je veld en breng je carrière naar nieuwe hoogten.

Een jonge vrouw die zakelijke kleding draagt, spreekt met een andere vrouw en glimlacht, in een helder kantoorgebouw. Een jonge vrouw die zakelijke kleding draagt, spreekt met een andere vrouw en glimlacht, in een helder kantoorgebouw.