#WinAsOne

The best of the best

 

"Leading in innovation"

Katleen Goossens

Iedere dag kom je voor andere uitdagingen te staan. En zoek je naar de beste aanpak, voor nóg betere campagnes. Dat moet ook, want we lanceren veel nieuwe producten. Zoals mijn geliefde Galaxy Watch Active2. Het voordeel van ‘Leading in innovation’? Steeds nieuwe marketingcampagnes uitwerken, met mooie resultaten. Als team. Want #WeUnite.

“Champions League-niveau”

Alexander Mouthaan

Soms lijken onze targets veel te ambitieus. Maar we halen ze altijd. Door nauw samen te werken met gemotiveerde collega’s. Onze Gaming monitors zijn bijvoorbeeld pijlsnel marktleider geworden. Werken bij Samsung? Dat is werken in de Champions League.

“Salesrecords breken”

Kristof Willems

2016 was een topjaar. Toen braken we elke maand een nieuw salesrecord. Met een klein, efficiënt team. Dat jaar vormt nog steeds de basis van onze aanpak. De belangrijkste les? De kennis die je opdoet meteen delen met je collega’s. Dat is dé manier om te (blijven) groeien! Ongelimiteerd.

“Eerste Service Center”

Nick Maesenaere

Inderdaad, het is een grote multinational. Maar toch krijg je alle vrijheid om je projecten zelf vorm te geven. Met ons team openden we het eerste Service Center in België. Van een businesscase maken, een pand zoeken en een team samenstellen tot onze store inrichten: we deden het allemaal zelf. Over #WeChallenge gesproken.

“Mogelijkheden om te groeien”

Cella Sin

#WeChampion. Samsung biedt ontzettend veel groeimogelijkheden: mediatrainingen, Young Talent Program, etc. Grijp je zélf al die kansen? Dan kom je echt verder in je loopbaan. Je bent dus een individu dat zich ontwikkelt, maar samenwerken blijft voorop staan. Samen gaan we juist dat ene stapje verder om het onmogelijke toch mogelijk te maken.