Een schitterend kunstwerk doet het goed in elke ruimte

The Frame hangt aan een muur als een schilderijlijst met een de Mona Lisa op het scherm The Frame hangt aan een muur als een schilderijlijst met een de Mona Lisa op het scherm

Als The Frame uitstaat, worden kunstwerken getoond

Art Mode

Geniet van een privétentoonstelling in het comfort van je eigen huis. Zet je TV uit en laat je favoriete kunstwerken één voor één voorbijkomen.

The Frame staat aan en er is een voetbalwedstrijd op TV. Als The Frame uitstaat, wordt er een beroemd kunstwerk op het scherm weergegeven. The Frame staat aan en er is een voetbalwedstrijd op TV. Als The Frame uitstaat, wordt er een beroemd kunstwerk op het scherm weergegeven.

Transformeer je woonkamer tot galerie met wereldberoemde kunstwerken

Art Store

Blader, ontdek en download meer dan 1600 kunstwerken, van klassiekers en moderne kunst tot indrukwekkende foto's uit galerijen over de hele wereld.

* Om te kunnen genieten van alle kunstwerken uit de Art Store is een abonnement vereist.

Kunst op haar mooist,
bij ieder licht

De helderheidssensor past de helderheid van het scherm aan nadat het licht uitgaat in een kamer. De helderheidssensor past de helderheid van het scherm aan nadat het licht uitgaat in een kamer.

Helderheidsensor

De helderheidssensor past automatisch de helderheid van het scherm aan als de verlichting in de ruimte verandert. Hierdoor blijven de natuurlijke kleuren van het kunstwerk intact.

Aan als je er bent,
uit als je de kamer verlaat.

Bewegingssensor

De bewegingssensor zorgt ervoor dat je kunstwerk wordt weergegeven als je in de kamer bent. Als je de kamer verlaat, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

  • * Vink de bewegingssensor aan bij de instellingen om hem te activeren.
  • * De beschikbaarheid van de bewegingssensor kan verschillen per land.
Een vrouw pakt haar tas in en verlaat de kamer. De bewegingssensor merkt op dat ze de kamer heeft verlaten en schakelt zichzelf uit. Een vrouw pakt haar tas in en verlaat de kamer. De bewegingssensor merkt op dat ze de kamer heeft verlaten en schakelt zichzelf uit.

Omlijst je favoriete momenten

My Photo

Je kunt gemakkelijk je eigen foto's of een nieuw familieportret uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je telefoon of met een USB-stick.

* Voor het uploaden van je foto's van je telefoon naar je TV moet je de SmartThings-app downloaden en installeren.

Een gezin is op het strand. Het moment wordt vastgelegd met een foto en getoond op The Frame. Een gezin is op het strand. Het moment wordt vastgelegd met een foto en getoond op The Frame.

Jouw kunst op jouw manier

Mat Canvas

Plaats een matte achtergrond achter je foto voor een realistischer beeld. Met 5 lay-outopties en 16 kleuren zit er altijd iets voor je bij.

Ontdek het ideale formaat voor jouw woonruimte

* Gepersonaliseerde framelijst en andere accessoires zijn apart verkrijgbaar.

* Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

* Daadwerkelijk product en afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld. Zie onze productgalerij.