Highlights

Mensen kijken naar de Smart TV in de woonkamer en de gebruikersinterface van de Smart Hub wordt getoond tegen een achtergrondbeeld van de natuur op het TV-scherm.

Smart is nu slim

Kies de Smart TV die bij je past. Wij helpen je erbij.

Wat is een Smart TV?

Bijna alle TV’s zijn tegenwoordig Smart

Een Smart TV is een televisie die verbonden is met het internet. Omdat de TV verbonden is heb je net als op je smartphone de beschikking over verschillende apps om video “on-demand” te bekijken. Dat kan bijvoorbeeld door Netflix, Youtube of Rakuten TV. Maar een Samsung Smart TV kan meer dan dat.

Waarom een Samsung Smart TV?

Meer dan verbonden met het internet

Een Samsung Smart TV is meer dan alleen apps op je TV. Allereerst werkt een Samsung Smart TV erg snel, dankzij de krachtige processor navigeer je nog sneller tussen verschillende apps. Daarnaast beschikken Samsung Smart TV’s over auto detectie, zo herkent de TV bijvoorbeeld direct jouw Xbox One en geeft hij deze een naam in plaats van HDMI2. Ten derde beschikken veel Samsung TV’s over de One Remote Control. Dit is een slimme afstandsbediening waarmee je naast je TV ook alle randapparatuur bedient. Kortom, of je nu op zoek bent naar een snelle Smart TV of een Smart TV met veel extra’s, een Samsung Smart TV heeft het.

Smart Hub

Gemakkelijk toegang tot verschillende apps

Ben je er al uit? Wordt het YouTube, Netflix of Amazon? Je hoeft alleen maar je favoriete apps aan te klikken en je krijgt je content meteen te zien.

Samsung Smart Hub

Smart Apps

Kijk video wanneer jij wil, stream Youtube video’s op je TV of kijk je favoriete uitzending eenvoudig terug. Het kan allemaal met de apps op een Samsung Smart TV. Kies onder andere uit de volgende apps.*

 • Netflix
  Netflix
  Kijk direct naar TV-series, films en het originele programma-aanbod. Netflix-abonnement is vereist.
 • Apple TV app
  Apple TV-app
  Nu voor het eerst, kun je met de nieuwe Apple TV‑app op je Samsung TV de nieuwste films kopen, huren en kijken, en je bovendien abonneren op en kijken naar alle nieuwe Apple TV‑kanalen.
 • Rakuten TV
  Rakuten TV
  Bekijk de laatste nieuwe releases, recht uit de bioscoop zonder uit je stoel te komen. De beste geluids- en beeldkwaliteit op je Smart TV. Ga zitten, kijk en geniet!
 • TV VLAANDEREN
  TV VLAANDEREN
  Krijg als TV VLAANDEREN klant toegang tot maar liefst 90 tv-zenders van je tv-abonnement en 400 gratis te ontvangen zenders via satelliet op je Samsung Smart TV.
 • YouTube
  YouTube
  Relax, kijk de video's die je wilt zien en kom met gemak meer te weten over verschillende onderwerpen.
 • Spotify
  Spotify
  Iedereen kan luisteren naar zijn of haar favoriete muziek. Blader door je favoriete playlists, albums en nummers met de afstandsbediening van je TV of je telefoon.
 • SmartThings
  SmartThings
  Met de SmartThings app krijg je inzicht in verschillende Smart apparaten in jouw huis!
 • Eleven Sports
  Eleven Sports
  Bekijk live sport op elk moment met de Eleven Sports TV app! Mis geen seconde van de actie met live verslaggeving van La Liga, the Emirates FA Cup, EFL Cup, Serie A, Tennis ATP en meer. Geniet van een grote verscheidenheid aan LIVE en exclusieve sport content van wereldklasse.

*Het app aanbod kan per model verschillend zijn. Daarnaast behoudt Samsung het recht het aantal aangeboden apps te vergroten of te verkleinen.

Thuiskantoor altijd binnen handbereik

Verander je huis eenvoudig in een werkplek of klaslokaal met Samsung Smart TV.

We zien een man op de bank in zijn woonkamer. Hij typt op een toetsenbord dat is aangesloten op zijn Samsung Smart TV. Hierop wordt het beeldscherm van zijn computer op kantoor weergegeven met behulp van Remote Access. Hij typt een e-mail en deze wordt weergegeven op het scherm.

Maak kennis met je slimme TV

Start jouw ervaring met je Smart TV door middel van het gemakkelijke installatieproces. We laten zien hoe je dat doet.

Geniet van een nieuwe wereld aan entertainment

Haal alles uit je video's, games, muziek en andere content.

Kies jouw Smart TV