Hoe kan ik zelf een Diagnose uitvoeren op mijn Samsung Galaxy?

Gebruik de volgende video om zelf je een Diagnose uit te voeren op jouw Samsung Galaxy.

Hoe kan ik zelf een Diagnose uitvoeren op mijn Samsung Galaxy? Hoe kan ik zelf een Diagnose uitvoeren op mijn Samsung Galaxy?

Hoe voer je een Diagnose uit?

Op zoek naar mogelijke problemen met je telefoon?

Hier is een eenvoudige manier

Van batterijstatus tot wifi en de algemene functies van je telefoon

*Het aantal mogelijkheden en functies dat kan worden geanalyseerd kan per apparaatmodel verschillen.

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

kan worden getest via Samsung Members

*Deze toepassing vereist een netwerkverbinding. Voor de netwerkverbinding kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

*Functies en functies die beschikbaar zijn op Samsung Members kunnen per land en toestel verschillen.

*Een Samsung-account is vereist om de Samsung Members-app te gebruiken.

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

Laten we proberen een volledige diagnostische controle uit te voeren

Start Samsung Members

*Deze toepassing vereist een netwerkverbinding. Voor de netwerkverbinding kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

*Functies en functies die beschikbaar zijn op Samsung Members kunnen per land en toestel verschillen.

*Een Samsung-account is vereist om de Samsung Members-app te gebruiken.

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

en selecteer Ondersteuning

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

Tik op Tests bekijken

en tik dan op Alles Testen

Gedurende het hele proces

*Gedeelte ingekort. De werkelijke stappen kunnen variëren.

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

wordt je gevraagd om interactie of eenvoudige taken uit te voeren, zoals het indrukken van de zijtoets

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

of luisteren naar geluiden uit de luidspreker

Beantwoord alle vragen die tijdens het doorlopen van de tests verschijnen

Wanneer de controle voltooid is

tik je op de afzonderlijke pictogrammen om de resultaten te bekijken

bezoek de FAQ-sectie voor tips om problemen op te lossen

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

*Afhankelijk van het probleem kan je gevraagd worden de FAQ te raadplegen, een foutenrapport te sturen, een Samsung servicecentrum te bellen of te bezoeken. Aanbevolen acties en stappen kunnen verschillen.

*Beschikbaarheid kan per land, provider of apparaat verschillen.

en krijg deskundige hulp van onze technische agenten

Om diepgaande antwoorden te krijgen

terug naar het tabblad Ondersteuning

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

scroll om Foutrapporten te selecteren

en selecteer het probleemgebied

Vul het rapport in en je krijgt een antwoord op je vraag

*De werkelijke reactietijd kan variëren.

*Scherm- en UI-afbeeldingen gesimuleerd ter illustratie. De UX/UI kan variëren, afhankelijk van onder meer het OS/One UI, het model van het apparaat en de regio.

Eenvoudig zelf de functionaliteit van het apparaat beheren en controleren met behulp van Diagnostics

Deze inhoud is uitsluitend bedoeld voor educatie, informatie en algemene begeleiding van klanten. Het vervangt niet de documentatie bij het product of de dienst, waaronder een gebruikershandleiding of installatie- of montagehandleiding, die je moet raadplegen voor volledige informatie over gebruik, installatie of montage. Alle hierin opgenomen informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Samsung is niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade, letsel of nadeel van welke aard dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van of het vertrouwen op deze inhoud.

samsung.com

SAMSUNG