Hoe gegevens overzetten van een iPhone of iPad naar een nieuw Galaxy-apparaat met Smart Switch

Wanneer u uw Galaxy-apparaat voor het eerst inschakelt, komt u op een welkompagina terecht. Tik op “iPhone of iPad”. Kies een wifi-netwerk, kies uw Google-account en de simkaart die u wilt gebruiken en ga aan de slag met Smart Switch.

Weergave van het instellingenscherm waar u kunt kiezen tussen Galaxy en Android of iPhone en iPad.

Stap 1: verbinden

Verbindt uw nieuw Galaxy-toestel met uw oude iPhone of iPad met een USB-C-verlichting. Om gegevens over te zetten, bevestigt u uw nieuwe Galaxy als een vertrouwd apparaat. De melding “Vertrouw je deze computer?” verschijnt op uw iPhone of iPad, Tap “Vertrouw”.

Weergave van Smart Switch-schermen met aanwijzingen om iPhone of iPad aan te sluiten met een USB-C-verlichting kabel.

Stap 2: selecteren

Kies de gegevens die u wilt overzetten van uw oude apparaat en tik vervolgens op “Overdracht”.

Weergave van lijst in Smart Switch met gegevensopties die u kunt selecteren om over te zetten.

Stap 3: importeren

Start de import en laat Smart Switch het werk voor u doen. Uw Galaxy zal klaar zijn voor gebruik in enkele minuten. Hou de kabel aangesloten. Wanneer de installatie is voltooid, kunt u de status van uw overdracht controleren in uw meldingen.

Weergave van het Smart Switch-proces waarbij gegevens van uw oude telefoon worden overgezet en het scherm "Uw telefoon klaarmaken".

Stap 4: meer overzetten

Nog meer gegevens over te zetten? Tik op “iCloud-gegevens ophalen” en meldt u vervolgens aan met uw iCloud-account. Kies de gegevens die u wilt overzetten en tik op “Importeren”.

Opgelet:

• Om gegevens uit iCloud over te zetten, moet u zich aanmelden bij uw iCloud-account en de gegevens selecteren die u wilt overzetten. Tik vervolgens op “importeren”.
  • U kunt ook Android-apps downloaden die overeenkomen met uw iOS-apps.

Hoe beeldscherm-, toetsenbord- en navigatie-instellingen overzetten naar een nieuw Galaxy-apparaat

Maak optimaal gebruik van uw ervaring met uw vorige telefoon met Smart Switch om gepersonaliseerde instellingen makkelijk en eenvoudig over te zetten naar uw nieuwe telefoon.

Weergave van het installatieproces van uw telefoon met opties om het startscherm en de apps over te zetten. Weergave van het installatieproces van uw telefoon met opties om het startscherm en de apps over te zetten.

Stap 1. Selecteer de opties die u wilt overzetten, om uw telefoon te organiseren en tik op volgende.

Weergave van hoe het instellingsproces te omzeilen met de optie om veegbewegingen en knoppen op het scherm over te zetten. Weergave van hoe het instellingsproces te omzeilen met de optie om veegbewegingen en knoppen op het scherm over te zetten.

Stap 2. Selecteer de opties die u wilt overzetten, om in uw telefoon te navigeren en tik op volgende.

Weergave van installatieproces van uw toetsenbordindeling. Weergave van installatieproces van uw toetsenbordindeling.

Stap 3. Selecteer de opties die u wilt overzetten voor het toetsenbord op uw telefoon en tik op volgende om het proces te voltooien.