HIGHLIGHTS

We zien de Samsung QLED TV 2020 met Quantum Dot-technologie schuin van de zijkant. Met de tekst 'Weergaloze QLED 8K' en Quantum AI-icoontje.

Samsung QLED 2020 geeft een volledig nieuwe dimensie aan je kijkervaring. Het fantastische beeld, geluid en revolutionair design maken van je QLED TV veel meer dan gewoon een scherm. Laat je verrassen door onze meest complete televisietechnologie ooit.

 

Verbluffende diepte en details

8K Resolutie met Quantum Processor 8K

Ervaar de diepte en details van elk beeld met 33 miljoen pixels voor ongekende helderheid met een resolutie vier keer hoger dan 4K. De Quantum Processor 8K zorgt ervoor dat je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit ervaart, ongeacht de beeldkwaliteit van de originele bron.

*De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat.
We zien op de Samsung QLED TV een levendig en gedetailleerd beeld met echte 8K-resolutie beeldkwaliteit dankzij de Quantum Processor 8K.
Een gesimuleerd beeld van het AI Upscaling-proces van de Quantum Processor 8K wordt afgespeeld op het scherm van de QLED TV waar we schuin van voren op kijken. Het beeld toont een abstract kleurenpatroon in een lage resolutie die wordt verhoogd met extra pixels en uiteindelijk verbetert tot 8K-resolutie dankzij de QLED TV Quantum Processor 8K.
Maak kennis met de technologie achter de ultieme beeldkwaliteit van Samsung QLED TVs

· Quantum Processor 8K
· 100% kleurvolume* met Quantum Dot
· Quantum HDR 4000
· Direct Full Array
*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat Samsung QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren volgens de DCI-P3 standaard.
Video Alternative Text

TV en soundbar, volledig in harmonie

Q-Symphony

Als je normaalgesproken een soundbar aansluit op je TV, gaan de speakers van de TV uit. Samsung heeft voor zijn 2020 QLED Q-series Soundbars een unieke audiotechnologie ontwikkeld; de speakers van de soundbar werken samen met de speakers aan de boven-, onder- en zijkant van je QLED TV. Zo creëer je de meest meeslepende geluidservaring voor je QLED TV met Soundbar.

*Beschikbaarheid van de functie verschilt per model.
*Voor deze functie is een met Q-Symphony compatibele Samsung Soundbar vereist.
Twee TV-schermen vergelijken de audiotechnologie van Q-Symphony. Links staat Q-Symphony UIT en komt het geluid alleen uit de soundbar. Rechts staat Q-Symphony AAN en komt het geluid, behalve uit de soundbar, ook uit de speakers in de twee bovenhoeken van de QLED TV.
Een gesimuleerde vergelijking van de Q-Symphony-audiotechnologie van de QLED 2020 toont twee identieke ruimtes naast elkaar, elk met een man voor een QLED TV met een soundbar. Links staat Q-Symphony UIT en komt het geluid alleen uit de soundbar. Rechts staat Q-Symphony AAN en komt het geluid, behalve uit de soundbar, ook uit de speakers in de twee bovenhoeken van de QLED TV. Het resultaat is een intensere audiobeleving.
Ontdek een nieuwe geluidervaring
die je oren streelt

· Object Tracking Sound+
· Active Voice Amplifier
· Adaptive Sound+
· Q-Symphony

Ultradun en nagenoeg randloos design

Infinity Screen

Geniet van letterlijk onbegrensd kijkgenot dankzij het nagenoeg randloze scherm van de QLED. De randen zijn zo goed als onzichtbaar en het slanke ontwerp zorgt voor minimale afleiding, voor een nog meeslependere kijkervaring.

We zien een QLED TV midden voor een berglandschap. Op het scherm van de Samsung QLED zijn bergen te zien, die het zicht op de echte bergen ontnemen. Maar door het minimalistische en bijna randloze ontwerp van QLED, het zogenaamde Infinity Screen, lopen de bergen op het scherm naadloos over in het echte berglandschap.
Ontdek QLED binnen jouw interieur

· Infinity Screen
· Ultradun design (15mm)
· Ambient Mode+
· No Gap Wall-Mount
· One Invisible Connection

Ervaar de
mogelijkheden
van Smart TV

Smart TV powered by TIZEN

Geniet van meer entertainment en apps en meer
manieren om te bedienen, verbinden en genieten.

*Deze service is mogelijk nog niet geactiveerd als QLED gelanceerd
wordt. De beschikbaarheid kan per regio variëren.
Op het scherm van de Samsung QLED TV zien we Smart Hub en het Samsung Smart TV-platform. Het Smart TV powered by TIZEN-logo staat onder de TV.
Ontdek de kracht van QLED Smart TV

· Smart Hub & One Remote Control
· Multi View
· SmartThings Dashboard

Welke QLED TV
past bij jou?

We zien verschillende Samsung QLED TV-modellen, de Q60T, Q70T, Q800T en Q950TS, allemaal met een haarscherpe beeldkwaliteit.