De Mooiste TV die je niet ziet
De QLED TV: een ongeëvenaarde kijkervaring voor een TV die volledig opgaat in jouw interieur.

᠎

TV that does it all
Three simple words: Unrivaled viewing experience.
That’s all we need to sum up our ideas behind new 2018 QLED TV. No more
distractions. Just pure entertainment for your eyes.

Levenslang garantie tegen inbranden

Het groot verschil tussen QLED en OLED

Dankzij de anorganische deeltjes gaan QLED TV's langer mee dan OLED TV's, die werken met organische deeltjes. Bij QLED TV's bestaat er geen risico op scherminbranding.

Levenslang garantie tegen inbranden

We kijken graag TV, maar zien hem liever niet.

De tijd waarin iedereen opeengepakt TV keek op een klein en donker scherm, omgeven door in elkaar gedraaide kabels, is voorbij. Samsung is erin geslaagd een TV te ontwikkelen die een comfortabele kijkervaring biedt, ook vanop een grotere afstand. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht. Bovendien kun je nu al je apparaten handig aansturen met één enkele afstandsbediening en je TV spraakcommando's geven. Zelfs met al deze innovaties past de nieuwe QLED TV 2018 perfect in je interieur dankzij Samsungs inspanningen om een naadloos design te ontwikkelen.

Al twaalf jaar lang de meest toonaangevende onderneming op de wereldwijde tv-markt, ⓒFuturesource Consulting

QLED TV 2018 video design
QLED TV 2018 Q Picture
QLED TV 2018 Q Style
QLED TV 2018 Q Smart

Onze oplossing: gebruik alleen het beste
Wat maakt een TV perfect? Alle innovatieve functies die de consument wil, gecombineerd met de meest geavanceerde beeldtechnologieën. Ons antwoord is de nieuwe QLED TV. Samsungs nieuwe QLED TV 2018 garandeert elke dag opnieuw een ongeëvenaarde kijkervaring, met de beste beeldkwaliteit ooit, intuïtieve smartfuncties en een strak design dat gezien mag worden.

᠎

Meer dan een miljard kleuren

Q Color

Het eenvoudige proces van licht omzetten in kleur heeft een nieuwe dimensie gekregen dankzij onze baanbrekende Quantum Dot-technologie. Met behulp van licht creëren we een miljard kleuren en bereiken we een kleurvolume van 100%.¹

QLED TV Q Color landschap

In elke omgeving, in elk licht

Q Contrast

Denk eens terug aan al die momenten dat je het TV-scherm gewoon niet goed kon zien. Misschien scheen er wel te veel zonlicht in de kamer. En soms, was er net niet genoeg licht. Met de nieuwe QLED TV's van 2018 behoren die momenten officieel tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht, het maakt niets meer uit.

QLED TV Q Contrast aarde

Voorbij de schaduwen

Q HDR 2000/1500/1000

Soms zie je gewoon niet goed wat er zich op je TV-scherm afspeelt. Zeker als het een donkere scène is met schaduwen. Q HDR is het resultaat van de combinatie van onze expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven wordt gebracht.

QLED TV Q HDR astronaut

We kijken graag TV, maar zien hem liever niet

Onze ontwerpfilosofie is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken. De Ambient Mode zorgt ervoor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in je interieur hoeft te kijken. En die lelijke kabels? Die hebben we ook nagenoeg onzichtbaar gemaakt.

᠎
Video One Invisible Cable TV

De mooiste TV die je niet ziet.

Ambient Mode

Met onze nieuwe Ambient Mode geef je het scherm ook als je geen TV kijkt de uitstraling die bij je woonkamer past. Zo kun je de TV perfect op laten gaan in jouw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan jouw omgeving, maar past hij zich ook aan aan het licht. En wordt hij zo de mooiste TV die je niet ziet.

᠎
QLED TV video Ambient Mode

Bekijk elk
aspect van
het ontwerp.

Samsung new QLED TV 3D design video Thumbnail.
The Preview of Samsung QLED TV’s multiple close-up angles.

Doe afstand van al je afstandsbedieningen.

One Remote Control²

Eén handige afstandsbediening om al je verbonden apparaten te bedienen. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening en kunt meteen kijken naar wat je wil zien. De naam van het apparaat verschijnt automatisch op je scherm. Het verbonden apparaat vinden was nog nooit zo eenvoudig.

TV afstandsbediening pictogrammen belangrijkste functies

SmartThings, eindeloze mogelijkheden ³

SmartThings

SmartThings helpt je om een draadloze verbinding tot stand te brengen met uiteenlopende mobiele apparaten en huishoudelijke apparatuur, van je mobiele telefoon tot je koelkast. Voor een intuïtieve manier van aansturen, thuis en vanop afstand - voor een 'connected life'.

QLED TV telefoon koelkast harmonie

1. De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV's een kleurvolume van 100% kunnen produceren.
2. Het daadwerkelijke product en de afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld. Uitsluitend voor compatibele apparaten.
3. Smart-service en GUI kunnen variëren naargelang model en regio. Apparaten compatibel met SmartThings kunnen per regio variëren.

* QLED TV: Samsung QLED is een TV gebaseerd op Quantum Dot-technologie.
* De maximale helderheid kan verschillen naargelang het model en de grootte van de TV.
* Raadpleeg de productdetails voor ieder model.
* Beelden zijn gesimuleerd en louter bestemd voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot de look en het design die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.