Samsung wasmachine keuzehulp

Welke wasmachine past bij jou?

De beste wasmachine vinden kan een lastige opgave zijn. Ben je opzoek naar een wasmachine, was-droogcombinatie, droogkast of een stoomkast? Er zijn keuzes in overvloed. Samsung helpt je meteen bij het vinden van de perfecte match voor jou: gebruik de wasmachine keuzehulp en zie meteen welke wasmachine de beste match is voor jouw huishouden.

Wassen en drogen

Als je wil kunnen wassen en drogen zijn er twee opties mogelijk: een wasmachine en een droogkast of een was-droogcombinatie. Twee losse apparaten nemen iets meer ruimte in, maar kunnen op elkaar worden gestapeld door een tussenstuk. Daarnaast stemmen de wasmachine en droogkast ook de wasprogramma’s op elkaar af met de SmartThings-app. Heb je niet veel ruimte om beide apparaten te kunnen plaatsen? Kies dan voor een was-droogcombinatie. Doorloop de keuzehulp voor jouw beste match.

Vulgewicht

Het is belangrijk om bij het kopen van een nieuwe wasmachine te letten op het vulgewicht. Dit baseer je op het aantal wasjes dat je doet per week binnen je huishouden. De wasmachine stemt ook het watergebruik af op het aantal kilo’s, zodat je nooit teveel water gebruikt als je de wasmachine niet helemaal vult. Gebruik de keuzehulp om jouw goede vulgewicht te ontdekken.

Slimmer wassen met Samsung

Samsung heeft meerdere functionaliteiten voor de wasmachines ontwikkeld die jouw leven makkelijker maken. Dankzij functies zoals AI control, EcoBubble™ en Quickdrive™ is de was nog nooit zo makkelijk gedaan. Je wasgedrag kan worden onthouden en wasbeurten worden gepersonaliseerd. Denk ook na of je een feature wil zoals de Samsung Addwash, hiermee kun je altijd gemakkelijk nog losse kledingstukken toevoegen, ook halverwege het wasprogramma.