Why Galaxy

Word vertrouwd met het buitengewone

Een jongen op het strand doet alsof hij over de ondergaande zon op de achtergrond springt.

Gedaan met kiezen tussen wat je leuk vindt en wat je nodig hebt.
We ontwerpen onze toestellen zo dat wanneer je ze hebt, je je afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Alles behalve het gewone

Kiezen voor Galaxy betekent kiezen voor een toestel dat vanaf het begin beter ontwikkeld is, te beginnen met de basis.

We streven ernaar om Galaxy-toestellen te ontwikkelen waar snelheid centraal staat dankzij een All-Day batteri1 en een krachtige processor die je van stroom voorziet bij alles wat je doet.

We streven naar buitengewoon vakmanschap, met behulp van duurzame, hoogwaardige materialen en door middel van strenge testen - druppel, temperatuur, water en meer - om niet alleen bestand te zijn tegen warm en koud weer, maar ook om te beschermen tegen elementen als stof en water2 En het is allemaal beschermd door ons geïntegreerde, meerlaagse hardware- en software-veiligheidsplatform - Samsung Knox.

Een zanger staat op een fel verlicht podium, met links rood licht en rechts groen licht. Het beeld is iets wazig en toont beweging.

Technologie die je doet verbazen

Net toen je dacht dat een smartphone niet innovatiever kon worden, maakten wij het wel mogelijk.

Revolutionaire 5G-technologie3 verhoogt de snelheid van je games, uploads, downloads en streams. Onze pro-grade camera's maken adembenemende foto- en video-content voor zowel beginners als professionals. Laat je creativiteit de vrije loop met onze kenmerkende S Pen4 —hij doet wat geen enkele andere pen kan doen.

Als het gaat om innovatie op het gebied van design, kijkt de hele wereld naar Galaxy want wij maken het mogelijk. Galaxy heeft een opvouwbaar design geïntroduceerd, die ons in staat stelt om op een meer innovatieve manier displays te ontwerpen voor meer draagbaarheid en comfort..

Een cirkelvormige spiegel die een blauwe bewolkte lucht reflecteert, wordt boven donkerblauw water gehouden.

Gemaakt voor iedereen, speciaal voor jou

Dankzij One UI is je Galaxy reeds klaar voor gebruik op het moment dat je hem oppakt en is hij gemakkelijk aan te passen aan je persoonlijke stijl.

Vanaf het moment dat je je Galaxy uit de verpakking haalt is hij klaar om vlekkeloos te verbinden met Galaxy Buds, Galaxy Watch en andere Galaxy-toestellen. Het is tijd om niet alleen je werk en entertainment te verbeteren, maar ook alles wat belangrijk voor je is.

Galaxy-gebruikers genieten van toegang tot inhoud en diensten van partners met exclusieve aanbiedingen die geoptimaliseerd zijn voor Galaxy-toestellen, waaronder apps, muziek en entertainment5

En om je geïnspireerd te houden, blijven we samenwerken met je favoriete artiesten, ontwerpers en zoveel meer.

Op de voorgrond staan een aantal bomen die in contrast staan met een uitgestrekte sterrenhemel.

Overschakelen, tot uw dienst

Veranderen lijkt misschien moeilijk, maar overschakelen of upgraden is eenvoudig met Smart Switch, de Galaxy app die al je gegevens veilig overbrengt vanaf je oude toestel naar je nieuwe smartphone. Zo eenvoudig. Letterlijk.

We blijven voor je toestel zorgen door het up-to-date te houden met de laatste OS releases en updates,6 dankzij een goede klantenservice die alles weet over je smartphone.

Het Samsung Members app-icoontje verschijnt linksboven, met het Smart Switch app-icoontje rechtsonder. Beide worden tegen een zachte pastelkleurige achtergrond geplaatst.

Welke Galaxy is voor jou bestemd?

Van de innovatieve opvouwbare smartphones tot de enige echte S Pen tot pro-grade cameratechnologie, Galaxy heeft voor elke overstap en upgrade iets te bieden.

Bekijk de nieuwste Galaxy-toestellen.

Een achteraanzicht van de Mystic Bronze Galaxy Z Fold 2 rechtopstaand en open.

Galaxy Z Fold2

Twee Mirror Purple Galaxy Z Flips staan rechtop en gaan open. De twee toestellen staan met de voorkant van elkaar weg.

Galaxy Z Flip

Achterkant van een Galaxy S20 in Cloud Pink, de Galaxy S20+ in Cloud Blue, en een Galaxy S20 Ultra in Cosmic Grey over elkaar.

Galaxy S20

Een voor- en achterkant van de Cloud Navy Galaxy S20 FE.

Galaxy S20 FE

Een achteraanzicht van de Mystic Bronze Galaxy Note20 Ultra met een vooraanzicht van de Mystic Green Galaxy Note20 met een S Pen.

Galaxy Note20

Bekijk de wereld anders #withGalaxy

Met de Galaxy pro-grade camera hoef je niet langer een pro te zijn om te fotograferen. Alle foto's op deze pagina zijn gemaakt door @mycameradoesntlie @fransiscusyana @maphornjama_2 @mblockk4 #withGalaxy.

Niet alle specificaties en functies zijn beschikbaar bij de Galaxy-toestellen. De informatiepagina's van de Galaxy producten zijn voorzien van gedetailleerde specificaties en informatie over elk specifiek product.

1. Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip (alleen LTE), Galaxy S20-serie en Galaxy Note20-serie bieden een hele dag batterij. Werkelijke levensduur batterij varieert op basis van netwerkomgeving, functies en apps die worden gebruikt, de frequentie van gesprekken en berichten, aantal keren opgeladen en vele andere factoren.

2. Betrouwbaarheidstests en -voorwaarden kunnen per toestel en model verschillen. De testen kunnen betrekking hebben op het warmteniveau van het toestel, vallen, duurzaamheid, waterbestendigheid, vochtigheidsgraad en temperatuur, en nog veel meer.

3. Vereist optimale 5G-verbinding. 5G-services worden enkel ondersteund in locaties met ingeschakelde 5G. Werkelijke snelheid kan afhankelijk zijn van land, provider en gebruikersomgeving.

4. Alle Galaxy Note series en sommige Galaxy Tab toestellen ondersteunen de S Pen.

5. Galaxy werkt samen met partners als Microsoft, Netflix, Spotify, Google en meer. De beschikbaarheid van de inhoud en diensten van de partners kan variëren per Galaxy-toestel en per land of regio waarvoor betaalde abonnementen nodig kunnen zijn. Gedetailleerde informatie is te vinden op de informatiepagina van elk Galaxy-toestel. Diensten, aanbiedingen, inhoud en beschikbaarheid zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving of verplichting.

6. Sommige Galaxy-toestellen komen in aanmerking voor drie generaties van Android OS upgrades. De beschikbaarheid van upgrades en functies van het Android-besturingssysteem kan per toestel en per land verschillen. Het tijdstip van de upgrade hangt af van factoren zoals de complexiteit van de update, het model, de marktpenetratie en meer.

Alle vermelde specificaties en beschrijvingen kunnen verschillen van de werkelijke specificaties en beschrijvingen van het product. Samsung behoudt zich te allen tijde het recht voor om wijzigingen aan te brengen op deze website en aan het product dat hier wordt beschreven, zonder verplichting voor Samsung om deze wijzigingen te melden. Alle functies, kenmerken, specificaties, gebruikersinterface en andere productinformatie die in dit document staan, inclusief maar niet beperkt tot voordelen, ontwerp, prijzen, onderdelen, prestaties, beschikbaarheid en capaciteiten van het product kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd. De beelden op het scherm zijn gesimuleerd en dienen uitsluitend ter illustratie. © 2020 Samsung Electronics Co., Ltd. 'Samsung', 'Samsung Galaxy' en alle andere Samsung Galaxy productreeksen zijn handelsmerken van Samsung Electronics. Andere getoonde handelsmerken en logo's zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.