Jouw Galaxy.
Op jouw Manier.

Met Galaxy-apparaten kun je op verschillende manieren verbinden en
kun je jouw ervaring
geheel naar je hand zetten.

Waarom Galaxy?

Pure innovatie, naadloos apparaten met elkaar verbinden
en veel personalisatie.

Verbind met meer apparaten

Apparaten in het Galaxy-ecosysteem kunnen moeiteloos met elkaar verbonden worden voor optimaal gebruikersgemak. Sport slimmer. Geef je productiviteit een boost. Til je creatieve projecten naar een hoger niveau.

Voor fitnessfanaten

Verbind de Galaxy Watch en Galaxy Buds met elkaar en profiteer van
een fitnesstracker en je favoriete
playlists tijdens je work-out.

Deel je onvergetelijke momenten

Stuur en ontvang bestanden van apparaten in de buurt met jeGalaxy-telefoon, -Tab of -Book.

Verschillende Galaxy-apparaten met een selfie van een gezin op alle schermen. Verschillende Galaxy-apparaten met een selfie van een gezin op alle schermen.

Apparaten die naadloos samenwerken

Geniet van alle
voordelen van
onze partners.

Geniet van alle voordelen van onze partners. Geniet van alle voordelen van onze partners.

Creëer jouw Galaxy
-design jouw eigen

Je past niet in een hokje. En dat geldt ook voor je technologie. Met Galaxy kun je bijna ieder onderdeel van je apparaat personaliseren, zodat het product net zo uniek wordt als jijzelf.

Bespoke Studio

Experimenteer met verschillende Galaxy-wijzerplaten. Zoek een frisse kleur voor je Z Flip4. Met Bespoke Studio kun je een uniek apparaat ontwerpen, geheel naar jouw smaak.

Een overzicht van de verschillende kleurcombinaties van de Galaxy Watches en Galaxy Z Flip -telefoons. Een overzicht van de verschillende kleurcombinaties van de Galaxy Watches en Galaxy Z Flip -telefoons.

One UI

Laat je van je persoonlijke kant zien met de interface van je Galaxy-apparaat door het startscherm, de widgets, thema's en meer te personaliseren.

Een Galaxy S22 en GalaxyBook naast elkaar met dezelfde selfie van een vrouw op het scherm. Een Galaxy S22 en GalaxyBook naast elkaar met dezelfde selfie van een vrouw op het scherm.

Exclusieve samenwerkingen

Galaxy werkt samen met pioniers op het gebied van kunst, design en cultuur voor unieke designs die je nergens anders ziet.

We zien een vrouw die op de grond ligt met de Galaxy S22 in haar hand. Ze maakt een kusgebaar en ze is omringd door schilderijen en verf. We zien een vrouw die op de grond ligt met de Galaxy S22 in haar hand. Ze maakt een kusgebaar en ze is omringd door schilderijen en verf.

“Samsung biedt absoluut meer vrijheid! Met Samsung kun je veel meer personaliseren.”

- Skubeeraw, reddit.com/r/samsung

Kies de krachtige
functies die jij nodig hebt…

... en onverwachte
innovaties

Zonder sterke beveiliging
geen privacy

De wereld is veranderd en nieuwe werkmethoden brengen nieuwe risico's met zich mee. De privacytechnologieën vanSamsung bieden je de bescherming en controle die je nodig hebt, wat er ook gebeurt.

Knox Vault

Knox Vault is als het ware een kluis in een kluis waarin pincodes, wachtwoorden en andere persoonlijke informatie worden geïsoleerd, zodat deze uit handen blijven van hackers.

Privacy-dashboard

Krijg een overzicht van de apps die jouw informatie proberen te gebruiken en personaliseer je instellingen. Zorg voor de juiste beveiliging.

Klaar om Galaxy te proberen?

Profiteer van handige
apps en diensten

Als je voor Galaxykiest, krijg je toegang tot honderdduizenden handige apps die je technische ondersteuning en gezondheidsadvies bieden.

Deel je creaties #withGalaxy

Bekijk foto's en video's van andereGalaxy- users met de tag #withGalaxy

 • Niet alle specificaties en functies zijn beschikbaar op alle Galaxy-apparaten. Gedetailleerde specificaties en informatie over functies zijn na te lezen op de informatiepagina van het betreffende Galaxy-product.
 • ¹DeGalaxy S22 -serie, Galaxy S21 -serie, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip (alleen LTE), Galaxy S20 -serie enGalaxy Note20 -serie ondersteunen de All-day battery. De feitelijke batterijduur varieert afhankelijk van netwerkomgeving, gebruikte functies en apps, aantal gesprekken en berichten, aantal keren opladen en veel andere factoren.
 • ²5G-snelheden variëren en vereisen een optimaal netwerk en goede verbinding (factoren als de frequentie, bandbreedte en dichtheid wegen mee); vraag de beschikbaarheid na bij je provider.
 • ³IP68-ondersteuning varieert per Galaxy-apparaat. IP68 is getest door het toestel gedurende 30 minuten tot 1,5 meter diep onder te dompelen in zoet water. Gebruik op het strand of in het zwembad niet aanbevolen.
 • ⁴Compatibel met Samsung Galaxysmartphones, -tablets en -pc's die de S Penondersteunen.
 • ⁵Meet je lichaamssamenstelling NIET als je een geïmplanteerde pacemaker of ander geïmplanteerd medisch hulpmiddel hebt. Meet je lichaamssamenstelling NIET als je zwanger bent. Meetresultaten zijn mogelijk niet accuraat als je jonger dan 20 jaar bent. De lichaamssamenstelling wordt alleen ondersteund door de Galaxy Watch4-serie en later uitgekomen Galaxy Watch-modellen.
 • ⁶Alleen bedoeld voor algemene welzijns- en sportdoeleinden. Niet bedoeld voor het gebruik bij de opsporing, diagnostisering, behandeling, monitoring of het beheer van medische aandoeningen of ziektes. Alle gezondheidsinformatie die je via het toestel en/of de app ontvangt dient niet te worden beschouwd als medisch advies. Voor medisch advies kunnen gebruikers zich wenden tot een dokter.
 • Alle specificaties en beschrijvingen die hier worden genoemd, kunnen afwijken van de feitelijke specificaties en beschrijvingen van het product. Samsung behoudt zich te allen tijde het recht voor om wijzigingen aan te brengen op deze website en aan het product dat hier wordt beschreven, zonder verplichting voor Samsung om deze wijzigingen te melden. Alle functies, kenmerken, specificaties, de grafische gebruikersinterface (GUI) en andere productinformatie die op deze website worden vermeld, met inbegrip van, maar niet beperkt tot voordelen, ontwerp, prijzen, onderdelen, prestaties, beschikbaarheid en capaciteiten van het product kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd. De beelden op het scherm zijn gesimuleerd en dienen uitsluitend ter illustratie.