Vind de laptop die het beste bij jou past

Ben je opzoek naar een nieuwe laptop, maar weet je niet goed welke het beste is voor jou? Wij kunnen je helpen de beste laptop te kiezen voor jouw situatie. Bedenk goed waar je jouw laptop voor wil gebruiken, wij helpen je deze specificaties te matchen aan een passend model. Gebruik de Samsung laptop keuzehulp om gemakkelijk de beste laptop te vinden voor jouw levensstijl.

Wil je browsen, tekst verwerken en mailen?

Internetten, mailtjes sturen of verslagen typen kan met elke laptop. Voor het uivoeren van simpelere taken heb je niet de meest high tech laptop nodig. Je kunt dan kiezen voor een laptop met een minder krachtige processor en minder werkgeheugen. Daarnaast kun je een groter of kleiner laptopscherm overwegen. Een groter scherm toont gemakkelijk ieder detail terwijl een kleiner scherm meer draagbaar is. Gebruik de keuzehulp om te zien welke laptop het beste bij jou past.

Wil je foto's en video's bewerken?

Is foto's en video's bewerken helemaal jou ding? Dan heb je een laptop nodig met een betere processor en meer werkgeheugen. Je wilt zonder problemen zware programma's kunnen draaien naast andere programma's. Ook is een scherm met hoge resolutie van belang, zodat je jouw werk haarscherp kunt zien. Gebruik de keuzehulp om erachter te komen welke functies het beste zijn voor jou.

Wil je gamen of technisch ontwerpen

Dan heb je een laptop nodig die krachtig genoeg is om jouw games uit te voeren met hoge resolutie. Als technisch ontwerper moet de laptop ook krachtig genoeg zijn om zware programma's en multi tasking aan te kunnen. Ben je benieuwd welke Samsung laptop de power heeft om dit alles aan te kunnen? Gebruik de keuzehulp en vind snel de perfecte laptop voor jouw levensstijl.