Jouw Samsung
Galaxy voor
een vast bedrag
per Maand

Wij zorgen voor de beste service en je bent
automatisch gedekt voor schade en diefstal.

Jouw Galaxy voor een vast bedrag per maand Jouw Galaxy voor een vast bedrag per maand

Wat is Evollis Rent?

Wil je meer weten over de voordelen van Evollis Rent?

Hoe werkt Evollis Rent?

Kies jouw Samsung Galaxy

Galaxy Book Pro 360 Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book Pro 360

Galaxy S22 Ultra 5G Galaxy S22 Ultra 5G

Galaxy S22 Ultra 5G

Galaxy Tab S8 Galaxy Tab S8

Galaxy Tab S8

Galaxy Z Flip4 5G

Waarom Evollis Rent?

Als je voor Evollis Rent kiest, huur je de Samsung Galaxy van jouw keuze met de beste service en heb je altijd een goed werkende smartphone.
Dankzij het Protection Plan ben je namelijk automatisch gedekt voor schade en diefstal (maximum van twee interventies per product in een periode van 12 maanden).

Huur nu jouw
Samsung Galaxy
voor een vast
bedrag per
maand

✔ Eenmalige afsluitkosten van €39
✔ Altijd gedekt tegen schade en diefstal dankzij het Protection Plan (maximum van twee interventies per product in een periode van 12 maanden)
✔ Samsung Express Service, laat jouw toestel ophalen waar en wanneer je maar wilt
✔ Upgrade al na 6 maanden naar een nieuwe Samsung Galaxy
✔ Vast bedrag per maand zodat je weet waar je aan toe bent
✔ 14 dagen bedenktijd, binnen twee weken gratis retourneren

Jouw Galaxy voor een vast bedrag per maand Jouw Galaxy voor een vast bedrag per maand

Gedekt voor
schade en
diefstal

Het is vervelend als je smartphone kapot valt of erger nog als deze gestolen wordt. Gelukkig ben je hier dankzij het Protection Plan voor gedekt (maximum van twee interventies per product in een periode van 12 maanden).

Reparatie
service

Je kan gewoon thuisblijven als je Samsung Galaxy moet worden gerepareerd, hij wordt gewoon bij je opgehaald door onze expres service. En na de reparatie wordt je Samsung Galaxy weer thuisbezorgd.

Reparatie service Reparatie service

Altijd de
laatste
Galaxy

Wil jij altijd de nieuwste Galaxy hebben? Als je least kun je al na zes maanden een toestelupgrade nemen. Wel betaal je hier eenmalig upgradekosten voor.

Altijd de laatste Galaxy Altijd de laatste Galaxy

Veelgestelde vragen

Als je een nieuwe Samsung Galaxy huurt betaal je in maandelijkse termijnen. Ook kan je met Evollis Rent upgraden naar de allernieuwste Samsung Galaxy zodra deze wordt gelanceerd. Heb je een vraag of wil je weten hoe het werkt? Kies een onderwerp hieronder en lees de veelgestelde vragen.

Meer weten ?

Heb je een vraag over Evollis Rent?

Neem gerust contact met ons op, wij zijn beschikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 via +32 3 221 51 60 of mail naar protectionplan@spbbenelux.nl

De beslissing om je de mogelijkheid te bieden om je toestel binnen Evollis Rent te upgraden, ligt bij Evollis. Evollis kan niet garanderen dat Evollis Rent op het moment dat een volgend vlaggenschip- of ander toestel wordt uitgebracht nog steeds aangeboden wordt. De staat van het toestel dat je terugstuurt wordt bij ontvangst beoordeeld (ingeval van bovenmatige schade kunnen kosten in rekening worden gebracht en als de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van het toestel, heb je geen recht op de upgrade). Je bent niet verplicht om je toestel na 6 maanden te upgraden. Je kunt de Huurovereenkomst vroegtijdig beëindigen en de rest van de huurtermijnen afbetalen conform de algemene voorwaarden. Je maandelijkse betaling voor toekomstige Samsung Galaxy-toestellen kan variëren. De huurovereenkomst wordt aangegaan met Evollis. Huurovereenkomsten worden alleen verstrekt in België. En aan personen tussen de 18 en 80 jaar, afhankelijk van hun financiële status. Er zijn voorwaarden van toepassing.