Fejlfinding af et problem, når du bruger Smart View

Smart View-funktionen gør det meget nemt at vise din telefons skærm på dit tv. Hvis du har problemer med at bruge Smart View, skal du følge vejledningen nedenfor.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Tjek følgende trin for at opdatere din mobile enheds software.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad er Smart View?

Smart View en metode til spejling af din telefon til et tv via Wi-Fi. Du kan se dine yndlingsbilleder, videoer, præsentationer og spil på en større skærm. Hvis Smart View ikke fungerer, løses problemet normalt ved genstart af din enhed. Hvis du stadig har problemer med at bruge Smart View, skal du tjekke følgende vigtige betingelser for at bruge Smart View.

Få mere at vide om Smart View på ”Sådan spejler du fra din Samsung-smartphone til dit tv” med Samsung Support.

Din telefon skal være tilsluttet det samme netværk som dit smart-tv. Følg nedenstående trin for at kontrollere, at den samme Wi-Fi-forbindelse bruges.

Trin 1. Stryg nedad fra toppen af din telefon for at åbne Hurtigpanelet.

Trin 2. Tryk og hold på Wi-Fi-ikonet for at åbne enhedens Wi-Fi-indstillinger.

Trin til at forbinde til samme netværk

Trin 3. Her kan du sikre dig, at du har forbindelse til det rigtige netværk og ændre det, hvis det er nødvendigt.

Hvis dit tv kræver tilladelse, skal du vælge Tillad på tv’et.

Trin 1. Tryk på ikonet Smart ViewHurtigpanelet.

Trin 2. Vælg dit tv.

Giv tilladelse på tv'et

Sørg for, at dit tvs software er opdateret. Hvis du har et Samsung Smart TV, skal du se efter tilgængelige softwareopdateringer fra indstillingsmenuen.

Trin 1. Naviger til Indstillinger, og vælg derefter Support.

Tv-softwareopdatering

Trin 2. Vælg Softwareopdatering, og vælg derefter Opdater nu.

Tv-softwareopdatering trin2

Trin 3. Hvis der er nye opdateringer, downloades opdateringerne og installeres på dit tv. Hvis der ikke er nogen nye opdateringer, skal du vælge OK for at afslutte

Bemærk:

•  Sluk ikke fjernsynet, før opdateringen er afsluttet. Når opdateringen er færdig, genstarter tv'et automatisk.
  • Afhængigt af tv-modellen kan stien til softwareopdateringer variere.

Hvis billedet på din telefon ser for lille ud på tv'ets skærm, kan du justere billedformatet i Smart View. På din telefon skal du trykke på det blå Smart View-ikon og derefter trykke på Telefonens billedformat. Du kan vælge de ønskede indstillinger her.

Skærmforhold

Hvis ovenstående metoder ikke fungerer, kan du bringe din enhed tilbage til fabriksindstillingerne ligesom da du tændte for din enhed for første gang. Bemærk, at fabriksnulstilling af en mobilenhed ikke er reversibel. Sørg for, at alle dine oplysninger er gemt i en sikkerhedskopi et andet sted, inden du prøver at nulstille din telefon.

Trin 1. Gå til Indstillinger >  Generel administration.

Trin 2. Tryk på Nulstil  >  Fabriksnulstilling.

Trin 3. Rul ned på siden, og vælg Nulstil.

Trin 4. Vælg Slet alt.

Bemærk:

• Smart View kan bruges med Galaxy-telefoner, der kører Android 4.3 eller nyere, og med enheder, der understøtter Miracast.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.