Forholdsregler ved brug af Galaxy foldbar enhederne

Galaxy foldbare enheder er udstyret med infinity flex display baseret på ultratyndt glas. Da disse enheder fremstilles ved hjælp af foldbare glasstoffer, har de brug for ekstra pleje og vedligeholdelse for at yde deres bedste. Følg de vigtige tips, der er beskrevet nedenfor, og din foldbare enhed vil fortsat se ud og fungere fantastisk.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Forholdsregel 1. Tryk ikke på skærmen med en skarp genstand

Tryk ikke på skærmen eller frontkameraobjektivet med en skarp genstand, såsom en pen eller din negle. Brug ikke overdreven tryk på den. Vær opmærksom på, at overdreven kraft eller tryk ved brug af værktøjet på hovedskærmen kan resultere i ridser eller skader.

Foldbar forholdsregel.

Forholdsregel 2. Fjern alle fremmedlegemer fra hovedskærmen

Når du folder enheden, må du ikke placere genstande, såsom kort, mønter eller nøgler, mellem skærmene, da dette kan medføre skade på hovedskærmen. Fold enheden inden du lægger den i eller opbevarer den. Sørg for ikke at opbevare enheden udfoldet, da der er en chance for, at en anden genstand kan ridse eller punktere skærmen. Det anbefales ikke at åbne skærmen ved at bruge en finger mellem skærmen.

Foldbar forholdsregel.

Forholdsregel 3. Pas på, at der ikke kommer væske og støv ind i enheden

Galaxy Z Fold3 5G og Z Flip3 5G understøtter IPX8-klassificeret vandbestandighed. Der skal udvises omhu for at opretholde din enheds vandtæthed og for at forhindre beskadigelse af din enhed.

• Nedsænk ikke enheden i ferskvand dybere end 1,5 m i mere end 30 minutter. Hvis du nedsænker enheden i anden væske end ferskvand, f.eks. saltvand, ioniseret vand eller alkoholholdig drik, kommer væske hurtigere ind i enheden, og det kan resultere i beskadigelse af enheden.
  • Hvis enheden udsættes for ferskvand, skal den tørres grundigt med en ren, blød klud. Hvis enheden udsættes for andre væsker, såsom saltvand, swimmingpoolvand, sæbevand, olie, parfume, solcreme, håndrens eller kemiske produkter som f.eks. kosmetik, skal du skylle det med ferskvand og tørre det grundigt med en ren, blød klud. Hvis du ikke følger disse instruktioner, kan det forårsage skade på enheden, og enhedens ydeevne og udseende kan blive påvirket, og det er muligvis ikke dækket af garantien.
  • Udsæt ikke enheden for vand, der bevæger sig med kraft.

Desuden er disse enheder ikke støvbestandige. Eksponering for små partikler, såsom sand, kan forårsage skade på enheden, såsom ridser eller buler på skærmen.

Vandbestandig.

Bemærk: IPX8 er baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til strand- eller poolbrug.

Forholdsregel 4. Fjern ikke skærmbeskyttelsesfilmen

Det anbefales, at du ikke fjerner skærmbeskyttelsesfilmen og ikke installerer andre film eller klistermærker, da dette kan medføre beskadigelse af enheden. Ikke-godkendte skærmbeskyttere kan medføre, at sensorerne ikke fungerer korrekt.

Forholdsregel 5. Hold sikker afstand til magnetiske genstande

Din enhed indeholder magneter. Hold en sikker afstand mellem din enhed og genstande, der kan blive påvirket af magneter, såsom kreditkort og implanterbart medicinsk udstyr, fordi objekterne kan blive beskadiget eller deaktiveret af magneterne i enheden. Hvis du har et implanterbart medicinsk udstyr, skal du kontakte din læge før brug.

Forholdsregel 6. Sørg for, at enheden er foldet og placeret korrekt, når du oplader trådløst

Ved trådløs opladning skal du folde enheden og placere enheden bag på midten af den trådløse oplader. Da produktet har en indbygget magnet, og placeringen af den trådløse opladningsspole er forskellig afhængigt af enheden, skal du justere enhedens position som vist nedenfor.

Ellers oplades enheden muligvis ikke ordentligt eller kan blive overophedet. Hvis du placerer det i en anden position eller orientering end billedet, kan det glide på grund af enhedens hældning og magnetiske kraft.

Foldbar opladning tip.

Galaxy Z Fold3 5G

Foldbar opladning tip.

Galaxy Z Flip3 5G

Bemærk:

• Hvis du bruger et metalbeskyttelsesdæksel eller -klistermærke eller et dæksel med metalring på enheden, skal du fjerne det inden trådløs opladning og oplade enheden. Anbring heller ikke enheden på den trådløse oplader, når ledende materialer, såsom metalgenstande og magneter, er placeret mellem enheden og den trådløse oplader.
  • Placeringen af den trådløse opladningsspole kan variere afhængigt af enheden.

Forholdsregel 7. Når du bruger Samsung Pay, skal du bruge din Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip3 5G lukket

Til din Galaxy Z Fold anbefaler vi, at du bruger enheden lukket til Samsung Pay. For Galaxy Z Flip læser enheden Samsung Pay i bunden, så tag enheden på bagsiden på kortet eller NFC-læseren med den nederste halvdel.

Foldbar samsung pay.
  • For at foretage betalinger med Samsung Pay kræver enheden muligvis forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk afhængigt af regionen.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig afhængigt af tjenesteudbyderen eller landet.

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.