Sådan rengør du din Galaxy-enhed

Daglig brug af din enhed kan forårsage fingeraftryk eller pletter på din skærm. Hvis du får fremmedlegemer på din enhed, anbefales det straks at tørre den af. Følg vejledningen nedenfor for at lære, hvordan du rengør din Galaxy-enhed korrekt og bruger den hygiejnisk.

Før du rengør dine Galaxy-enheder

Trin 1. Før du rengør din enhed, skal du sørge for at slukke den og tage stikket ud af eventuelle kabler.

Trin 2. Fjern eventuelle covers eller klistermærker fra din enhed.

Sådan rengør du din enhed korrekt

Følg nedenstående trin for at rengøre din enheds glas-, keramik- og metaloverflader.

Trin 1. Forbered en fnugfri mikrofiberklud. Du kan også bruge en speciel renseklud til at rense din enhed.

Rengør overfladerne på din enhed med en mikrofiberklud

Trin 2. Med kluden tørrer du forsiden og bagsiden af enheden af med moderat kraft.

• Du kan rengøre din enhed med en klud dyppet i destilleret vand. Pas på ikke at udsætte enheden for overskydende fugt.
• Du kan også bruge en klud dyppet i alkoholbaserede desinfektionsmidler, såsom 70 % isopropylalkohol eller ethylalkohol, til at rengøre din enhed.
• Nedsænk ikke din enhed i destilleret vand eller en rengøringsopløsning.
• Undgå at få fugt eller desinfektionsmiddel i åbninger, såsom øretelefonstikket eller opladningsporten.

Bemærk:

• Undgå at bruge trykluft til at rengøre enheden, da det kan beskadige dens overflade.
• Brug aldrig blegemiddel til at rengøre din enhed.
• Denne vejledning er en rengøringsmetode, som er specifikt egnet til Galaxy-enheder, Galaxy Tabs og Galaxy Watches (med undtagelse af remmen). Bemærk, at rengøringsmetoden kan variere for produkter, der ikke er nævnt, såsom Galaxy Buds eller et tastatur.
• Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.