Sådan forlænger du din enheds nyttige batterilevetid med Beskyt Batteri-tilstand

Billedet viser en mobil enhed, der oplades ved siden af en kop kaffe og en hånd.

Beskyt Batteri-tilstand giver dig mulighed for at begrænse den maksimale opladning, der understøttes af din smartphone eller tablet for at forhindre, at længere opladningstider forkorter dens levetid.

Læs videre for at lære, hvordan du slår Batterisparer til på din Galaxy-smartphone eller -tablet.

Bemærk: Beskyt Batteri-tilstand betyder, at din enheds opladning ikke når 100 %, hvilket vil medføre, at den tid, den varer uden genopladning, bliver noget mindre i det daglige.

Hvad er Beskyt batteri-tilstand?

Ved at aktivere Beskyt Batteri-tilstanden i indstillingsmenuen på din enhed etableres en maksimal batteriladningsbegrænsning på 85 %. På denne måde, selvom du gentagne gange lader din smartphone eller tablet oplade længere end nødvendigt, vil overopladning ikke have en negativ effekt på dens levetid.

Bemærk: Batterisparetilstand er som standard deaktiveret på Galaxy-enheder.

Sådan slår du Beskyt Batteri-tilstand til

For at aktivere Beskyt batteri-tilstand:

1 Gå til ”Indstillinger”.
Indstillingsikonet er formet som et tandhjul.
2 Tryk på ”Batteri og enhedspleje”.
Indstillingen batteri- og enhedspleje findes i menuen Indstillinger.
3 Tryk på ”Batteri”.
Batteri valgt under Batteri- og enhedspleje.
4 Vælg ”Flere batteriindstillinger”.
Flere batteriindstillinger valgt i Batteri- og enhedspleje
5 Tænd for Beskyt Batteri-kontakten.
Beskyt batteri valgt i Flere batteriindstillinger

Besøg Samsung Support for at få oplysninger om, hvordan du bedst plejer dit Galaxy-batteri.

Leder du efter anden information?

Hvorfor tømmes min nye Samsung Galaxy-telefons batteri så hurtigt?

Sådan bruger du Superhurtig opladning

Trådløs opladning af dine Galaxy-enheder

Problemer med kablet opladning

Problemer med trådløs opladning

Hvis du mener, at dit batteri er beskadiget og skal udskiftes, kan du besøge Samsung Support for at få flere oplysninger om vores reparationsservice.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.