Sådan udfører du en blød nulstilling på din Samsung smartphone eller tablet

Sådan udfører du en blød nulstilling på din Samsung smartphone eller tablet

En blød nulstilling (soft reset) udføres ved at tænde og slukke for en enhed igen. Dette vil lukke alle åbne programmer og rydde enhedens hukommelse. Langsigtede harddiskdata er upåvirket.

En blød nulstilling kan hjælpe med at løse nogle problemer, som din smartphone eller tablet muligvis oplever.

For at udføre en blød nulstilling:

1 Stryg ned fra toppen af skærmen med to fingre for at få vist panelet med hurtige indstillinger.
Stryg nedad fra toppen af skærmen
2 Tryk på Strøm-knappen.
Strøm-knappen er valgt
3 Tryk på Sluk.
Strøm off er valgt
4 Tryk og hold tænd/sluk-knappen nede for at tænde din enhed igen.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.