Hvad skal jeg gøre, hvis lydkvaliteten er dårlig fra Samsung Galaxy Watch Active2 til Bluetooth-hovedtelefoner

Dårlig lydkvalitet kan skyldes opsætningen i indstillinger, Bluetooth-interferens eller dine vaner med at bruge dine hovedtelefoner. Før du går til et autoriseret Samsung servicecenter med dit Galaxy Watch Active2, kan du tjekke listen med forslag til løsninger af problemet.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om urets software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Find mere om ”Sådan opdateres software og apps på din Samsung Galaxy Watch Active2” med Samsung Support.

Juster lydindstillinger eller lydstyrken på dit ur

Lad os først teste med dine lydindstillinger.

Trin 1. Tryk på Power-knappen på urets startskærm.
Trin 2. Naviger til og tryk på Indstilling > Lyd og vibrationer > Lydstyrke.
Trin 3. Stryg til og tryk på Medie, og tryk derefter på + for at øge lydstyrken.

Hvis dit ur kun har en vibrationsindstilling, kan du muligvis øge lydstyrken i den app, du bruger til at udsende lyd til hovedtelefonerne.

Bemærk: Juster lydstyrken, eller flyt til et andet område, hvis der er et ekko under et opkald.

Genstart af dit ur og dine hovedtelefoner kan løse problemet med dårlig lydkvalitet.

• Hvis dit ur er forbundet til en telefon, skal du genstarte telefonen.
  • Når enhederne er tændt igen, skal du kontrollere, om de skal oplades yderligere.

Bemærk: Hvis batteriet ikke er kritisk lavt, kan lydkvaliteten lyde urolig eller give underlige lyde.

Du kan prøve at teste ved at flytte enhederne tættere på hinanden, hvis lydkvaliteten forbedres på en bedre måde.

• Uret og hovedtelefonerne skal være inden for Bluetooth-forbindelsesrækkevidden (10 m). Afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i, og hvis der er forhindringer, såsom metaller, vægge og elektrisk udstyr mellem enhederne.
  • Sørg for, at der ikke er forbundet andre Bluetooth-enheder på samme tid.

Andre tip til forbedring af lydkvaliteten:

• Trådløse netværkstjenester kan være deaktiveret på grund af problemer med tjenesteudbyderens netværk. Sørg for at holde enhederne væk fra elektromagnetiske bølger.
  • Vær opmærksom på, at afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.

Du kan også prøve at parre et andet sæt hovedtelefoner, der fungerer korrekt eller ej.

Trin 1. Tryk på Power-knappen.
Trin 2. Naviger til og tryk på Indstillinger > Forbindelse > Bluetooth.
Trin 3. Tryk på Bluetooth-lyd.
Trin 4. Tryk på Indstillings-ikonet ved siden af de forbundne hovedtelefoner.
Trin 5. Tryk på Fjern parring for at afbryde hovedtelefonerne.
Trin 6. Tryk på Scan, og tryk derefter på de andre hovedtelefoner, du vil parre.

• Hvis de andre hovedtelefoner fungerer korrekt, men de originale hovedtelefoner stadig har dårlig lydkvalitet, skal du kontakte producenten af de originale hovedtelefoner for yderligere support.
  • Hvis du oplever de samme problemer med de andre hovedtelefoner, skal du nulstille uret.

Hvis du har prøvet alle ovenstående tip, og problemet stadig vedvarer, kan du nulstille dit ur for at forbedre dårlig lydkvalitet.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil.
Trin 2. Tryk på Sikkerhedskopier data nederst på skærmen for at undgå tab af data.
Trin 3. Tryk på Nulstil.

Når nulstillingen er afsluttet, skal du konfigurere dit ur og forbinde det igen med de originale hovedtelefoner. Du kan finde mere om ”Sådan parres Bluetooth-hovedtelefoner med dit Samsung Galaxy Watch Active2” med Samsung Support.

Bemærk: Inden du foretager nulstilling af fabriksdata, skal du huske at lave sikkerhedskopier af alle vigtige data, der er gemt i Galaxy Watch Active2.