Hvordan kan jeg købe en app i Google Play Butik og Galaxy Store?

Der er flere apps i Google Play Butik og Galaxy Store. Nogle af dem beder om betaling for at bruge. De understøtter et par slags betalingsmetoder for din bekvemmelighed.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan køber du en app

Du kan købe apps og digitalt indhold i Google Play ved hjælp af betalingsmetoder fra din Google-konto og ligeledes i Galaxy Store. I Google Play Butik har du mange tilgængelige betalingsmuligheder, f.eks. betalingskort, direkte mobilfakturering, PayPal og Google Play-kredit. Også i Galaxy Store kan apps købes med et kredit- eller betalingskort, Samsung Pay, telefonfakturering og så videre. Hvis det er første gang, du foretager et køb, føjes din betalingsmetode til din Google-konto eller Samsung-konto. Du skal logge ind for at købe en app i Google Play Butik og Galaxy Store. Hvis du ikke har en Samsung-konto endnu, skal du gå til Sådan får du en Samsung-konto og fordelene ved at have den for at få nogle tips til Samsung-konto.

Bemærk: Tilgængelige betalingsmetoder er forskellige afhængigt af dit land og din region.

Sådan tilføjes eller fjernes betalingsmetoder

1. Google Play Store

Tilføj betalingsmetode

Trin 1. Åbn appen Google Play Store på din Android-mobilenhed.

Trin 2. Tryk på Menu, og vælg derefter Betalingsmetoder.

Trin 3. Under Tilføj betalingsmetode skal du vælge den betalingsmetode, du vil tilføje.

Trin 4. Følg instruktionerne > Den nye betalingsmetode føjes til din Google-konto.

Google play store.

Bemærk: Hvis du bruger Google Pay i Indien som betalingsmetode, skal du opdatere dit UPI-id.

Fjern en betalingsmetode

Trin 1. Åbn appen Google Play Store på din Android-telefon eller tablet.

Trin 2. Tryk på Menu, og vælg derefter Betalingsmetoder.

Trin 3. Vælg Flere betalingsindstillinger.

Trin 4. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind på pay.google.com.

Trin 5. Under den betalingsmetode, du vil fjerne, skal du trykke på Fjern og derefter på Fjern.

Betalingsmetoden fjernes fra din Google-konto.

2. Galaxy Store

Registrer eller rediger dine kreditkortoplysninger

Trin 1. Åbn Galaxy Store.

Trin 2. Tryk på Menu, og tryk derefter på Betalingsmetoder.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen for at registrere eller ændre dine kreditkortoplysninger.

Galaxy store.

Registrer en kupon

Trin 1. Åbn Galaxy Store.

Trin 2. Tryk på Menu, og vælg derefter Kuponer og gavekort.

Trin 3. Tryk på Tilføj ikon (+) øverst til højre.

Trin 4. Indtast dine kuponoplysninger, og tryk derefter på OK.

Trin 5. Følg derefter eventuelle instruktioner på skærmen.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.