Begrænset adgang til brugen af Googles funktioner Discover og Generativ baggrund på Galaxy S24-serien for mindreårige Google-kontobrugere

På grund af Googles politik kan mindreårige Google-kontobrugere ikke bruge Googles funktioner Discover og Generativ baggrund på Galaxy S24-serien.

Barn holder en Galaxy-enhed med ikonerne for Google Discover og Generativ AI på skærmen.

Noter:

• Det ovenstående kan ændre sig afhængigt af opdateringer af Googles politik.
  • Den ovenstående aldersbegrænsning kan variere fra land til land.