Sådan aktiveres strygebevægelser (Stryg fra bunden, Hints til håndbevægelser) på Galaxy S24

Med den nye opdatering af indstillingerne på navigationslinjen på Galaxy S24 er indstillingerne Stryg fra bunden og Hints til håndbevægelser blevet forenklet, men kan stadig aktiveres via Good Lock's NavStar-appen.

Strygebevægelse til højre på en Galaxy S24-skærm med Good Lock-ikon i baggrunden

Noter:

• Effektiv til NavStar-app version v6.1.05.33 og senere.
  • Good Lock-appen understøtter engelsk, koreansk, japansk og forenklet kinesisk.

Ved at installere Good Lock's NavStar-appen kan du yderligere tilpasse din Galaxy S24 til at passe til dine præferencer.

Good Lock klar til download fra Galaxy Store. Good Lock klar til download fra Galaxy Store.

Trin 1. Download Good Lock-appen fra Galaxy Store.

NavStar klar til download fra Good Lock-appen. NavStar klar til download fra Good Lock-appen.

Trin 2. Åbn Good Lock-appen > Download NavStar i fanen Make up.

Når du aktiverer indstillingen Enable extra gesture settings i NavStar-appen, kan du se de tilføjede valgmuligheder i indstillingerne for navigationslinjen i Skærm.

Fane på skærmen Good Lock Make up. Fane på skærmen Good Lock Make up.

Trin 1. Åbn Good Lock-appen > Tryk på NavStar på fanen Make up.

Skærmen NavStar strygebevægelser. Skærmen NavStar strygebevægelser.

Trin 2. Tryk på kontakten Til for at Enable extra gesture settings på fanen Strygebevægelser.

Når du har aktiveret Enable extra gesture settings, vises yderligere valgmuligheder, såsom knaprækkefølge og Hints til strygebevægelser.

Startskærm for Indstillinger. Startskærm for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Skærm.

Vis skærmen Indstillinger. Vis skærmen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Navigationslinje.

Skærm med indstillinger for Navigationslinje. Skærm med indstillinger for Navigationslinje.

Trin 3. Vælg Strygebevægelser > Tryk på Flere indstillinger.

Flere indstilllinger på navigationslinjen. Flere indstilllinger på navigationslinjen.

Trin 4. Vælg den ønskede strygebevægelse og knaprækkefølge.

Flere valgmuligheder for strygebevægelser. Flere valgmuligheder for strygebevægelser.

Trin 5. Tryk på knappen Hints til strygebevægelser for at aktivere funktionen.