Kontroller batteriets levetidsforskel mellem venstre og højre Galaxy Buds

Når du bruger dine Galaxy Buds, kan batteriforbruget i venstre og højre øreprop variere betydeligt, eller også kan kun en øreprop aflades først. Batteriforbruget for hver øreprop kan være forskelligt af forskellige årsager. Se guiden herunder for at finde ud af mere om Galaxy Buds batteriforbrug.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Masterenheden forbruger muligvis mere batteristrøm

Den ene øreprop til Galaxy Buds fungerer som master-enhed, og den øreprop, der fungerer som den vigtigste, bruger hurtigere batteristrøm end den anden. Master-enheden kan enten være den venstre øreprop eller den højre øreprop i flæng afhængigt af brugsmiljøet.

Batteriforbruget kan variere afhængigt af brug af ørepropper

Batteriforbruget i venstre og højre ørepropper kan variere afhængigt af, om du hovedsageligt bærer den ene side, mens du bruger Galaxy Buds eller på grund af Bluetooth-forvirring. Afhængigt af dine opkald, medielyttning, lydstyrke og andre brugsmønstre, kan batteriet i begge øretelefoner forbruges forskelligt. Så venstre og højre øreproppers batterilevetid kan variere afhængigt af brugsmønster og omstændigheder. Dette er ikke en fejl på enheden.

Kontroller batterilevetiden i Galaxy Wearable-appen

Hvis dine Galaxy Buds er forbundet til din telefon, kan du kontrollere batteriniveauet for Galaxy Buds i appen Galaxy Wearable. Denne batteriindikator viser batterilevetiden for hver øreprop som et enkelt niveau eller viser hver separat.

• Når forskellen i batterilevetid mellem venstre og højre ørepropper er mindre end et bestemt niveau, vises det baseret på den lavere batterilevetid som et enkelt niveau.
Batterilevetid på galaxy wearable app.
  • Når forskellen i batterilevetid mellem venstre og højre ørepropper er mere end et bestemt niveau, vises de separat.
Batterilevetid på galaxy wearable app2.

Bemærk:

• Galaxy Buds batterilevetid og opladningstid kan variere afhængigt af den model, du har, og hvordan du bruger dem.
  • Brug kun Samsung-godkendte opladningsenheder og tilbehør. Samsung-tilbehør er designet til din enhed for at maksimere batterilevetiden.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.