Sådan blokeres utilsigtede berøringer på din Galaxy-smartphone

Det ville være pinligt, hvis du ved et uheld ringede til nogen eller sendte en besked, mens din telefon var i lommen eller tasken. Men ikke mere forlegenhed for dig, da din telefon allerede har en funktion til at forhindre et lommeopkald. Se hvad du skal gøre for at holde din skærm inaktiv, og hold den sikker fra enhver utilsigtet berøring af skærmen nedenfor.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1.
 Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan aktiveres utilsigtet berøringsbeskyttelse

Trin 1. Gå til Indstillinger > tryk på Skærm.

Trin 2. Tryk på kontakten ud for Utilsigtet berøringsbeskyttelse for at aktivere funktionen.

Sådan aktiveres utilsigtet berøringsbeskyttelse

Sådan deaktiveres fingeraftryk altid på

Galaxy Z Flip På Galaxy Z Flip er der en måde at undgå utilsigtede fingeraftryksberøringer ved at deaktivere indstillingen ”Fingeraftryk altid aktiveret”.

Trin 1. Naviger til og åbn Indstillinger.

Trin 2. Søg efter og vælg Fingeraftryk altid aktiveret.

Trin 3. Hvis du allerede har gemt et fingeraftryk, skal du deaktivere denne funktion ved at trykke på kontakten ud for Fingeraftryk altid aktiveret.

Når du har aktiveret Utilsigtet berøringsbeskyttelse, bemærker du muligvis et lille lys i pixelstørrelse, der blinker øverst på din telefon i mørke. Når du rører ved skærmen, mens funktionen Utilsigtet berøringsbeskyttelse er aktiveret, og Altid-aktiveret-skærmen er forudindstillet til ”Tryk for at vise”, vises en sådan lille lysflimmer.

Det er fordi nærhedsføleren betjenes på grund af Utilsigtet berøringsbeskyttelse, og det er ikke en produktfejl. Nogle modeller, har nærhedsføleren bag skærmpanelet, sensoren er tændt for at afgøre, om den er i en lomme, når skærmen er tændt i svagt lys (10 lux eller mindre). Når nærhedsføleren betjenes, genkendes fænomenet lysflimmer af den fotoelektriske effekt. Med andre ord er lys, der blinker, følerens funktion for at forhindre funktionsfejl. Jo lysere du indstiller din skærm, jo lysere vil det blinkende lys være.

Modellerne, hvor nærhedsføleren er placeret bag skærmpanelet, er som nedenfor.

• Galaxy A91, Galaxy A90 5G, Galaxy Note10 Series, Galaxy S20 Series, Galaxy Z Flip

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.