Sådan indstilles en lydfil, der er gemt på din Galaxy-telefon som en ringetone

Din Galaxy-telefon leveres med mange forudlagrede ringetoner at vælge imellem, men du kan også tilpasse ringetonen til indgående opkald efter din smag. Hvis du foretrækker at bruge din downloadede musik og indstille din egen ringetone frem for at bruge standardringetonen, henvises til guiden herunder.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Indstil din musikfil som en ringetone

Hvis der ikke er nogen foretrukken lyd blandt de indbyggede ringetoner, kan du ændre ringetonen til din yndlingsmusik, der er gemt i din telefon. Følg trinene herunder for at indstille en ringetone til din gemte musik.

Ringetone trin 1. Ringetone trin 1.

Trin 1. Åbn Indstillinger, og vælg derefter Lyde og vibrationer.

Ringetone trin 2. Ringetone trin 2.

Trin 2. Tryk på Ringetone.

Ringetone trin 3. Ringetone trin 3.

Trin 3. Tryk på Plus-ikonet.

Ringetone trin 4. Ringetone trin 4.

Trin 4. Vælg den musikfil, der er gemt i din mobiltelefon. Slå kontakten Afspil kun valgte sekvenser til, hvis det ønskes. Hvis den er deaktiveret, afspilles den valgte musik fra begyndelsen. Hvis den er aktiveret, afspilles kun en bestemt del af sangen.

Ringetone trin 5. Ringetone trin 5.

Trin 5. Tryk på Udført.

Bemærk:

• Du skal have downloadet fysiske sangfiler på din enhed for at kunne indstille en som ringetone. Du kan ikke indstille Spotify eller andre streamingtjenesters sange som ringetoner.
  • Hvis filen ikke vises under fanen Numre, skal du trykke på Mapper og derefter finde filen.

Sådan tildeles en personlig ringetone til en kontaktperson

Du ved, hvem der ringer til dig, ved bare at lytte til ringetonen. Hvis du individuelt indstiller en ringetone til en bestemt kontaktperson, ringer den ringetone, du angiver, når denne person ringer. Følg trinene herunder for at angive en ringetone for hver kontakt.

Trin 1. Åbn Kontakt-appen, og vælg den ønskede kontaktperson.

Trin 2. Tryk på Rediger.

Kontakt-ringetone trin 1.

Trin 3. Tryk på Se mere.

Trin 4. Find og vælg Ringetone, og vælg en anden ringetone end standardringetonen.

Kontakt-ringetone trin 2.

Trin 5. Tryk på Tilbage.

Trin 6. Tryk på Gem. Når denne person nu ringer til dig, ringer en særlig ringetone efter eget valg.

Kontakt-ringetone trin 3.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport.