Sådan kobles en nyindkøbt og brugt øreprop

Selvom du har mistet et af øretelefonerne, behøver du ikke købe et nyt sæt øretelefoner igen. Køb en øreprop separat og par den med den resterende, og du kan bruge dem sammen som et par igen.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan synkroniseres ørepropperne med hinanden

Hvis du for nylig beskadigede eller mistede et af dine ørepropper og købte en erstatning, kan du nemt slutte det originale øreprop til den nyindkøbte øreprop. Kobling er påkrævet for at justere lydstyrken og forsinkelsen mellem begge ørepropper. Følg nedenstående trin for at selv-koble dine ørepropper.

Trin 1. Kontroller retningen på hver øreprop, de nyindkøbte ørepropper og de originale ørepropper, og sæt dem korrekt i deres tilsvarende slots i opladningsetuiet.

Koble ny øreprop trin1.

Trin 2. Berør og hold begge øreproppers berøringsområder i 7 sekunder eller mere. Øreproppernes batteriindikator blinker grønt og vender derefter tilbage til det oprindelige lys. Derefter kobles ørepropperne sammen.

Koble ny øreprop trin2.

Trin 3. Når ørepropperne er koblet sammen, kan du genoprette forbindelse til dine kompatible enheder.

Find ud af mere om, hvordan du forbinder dine Galaxy Buds via Galaxy Wearable-appen på ”Sådan tilsluttes og opdateres Galaxy Buds+ med Galaxy Smartphone” med Samsung Support.

Bemærk: Batteriindikatoren på opladerkassen blinker rødt, når ørepropperne ikke er korrekt forbundet. Fjern ørepropperne fra opladningsetuiet, og sæt dem i igen.

Yderligere tip til selvkobling af dine ørepropper

Hvis du ikke kan gennemføre koblingen med en ny øreprop, skal du sørge for, at funktionen Bloker berøring af de originale ørepropper blev deaktiveret i appen Galaxy Wearable. Prøv at deaktivere Bloker berøring ved at følge trinene herunder.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen.

Trin 2. Tryk på kontakten for at deaktivere Bloker berøring.

Bloker berøring deaktiveret.

Bemærk:

• Hvis du har mistet en øreprop, men stadig vil bruge den anden alene, kan du bruge den enkelte øreprop med den enhed, den tidligere var parret med. Nogle funktioner kan dog være utilgængelige.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.