Der er afstand mellem skærmen og rammen på min enhed

For at din enhed skal fungere optimalt, er der brug for en lille afstand til skærmen. Der kan være meget små forskydninger under brugen på grund af denne afstand, men det udgør ikke et problem med ydeevnen. Bemærk, at afstanden til skærmen kan blive større med tiden og brugen.

Tjek 1. Kan der komme vand ind i afstanden mellem rammen og skærmen?

Generelt er en lille afstand nødvendigt mellem skærmen og rammen på enheden. Derfor er der strukturelt placeret et lille mellemrum for at sikre en optimal drift af enheden. Alle disse afstande er placeret efter strenge interne standarder og påvirker ikke enhedens ydeevne eller funktion. Derudover er Galaxy-serien, der er vand- og støvafvisende, konstrueret til at blokere væsker eller snavs fra de indvendige dele af enheden.

Som konklusion vil vand ikke trænge ind gennem den strukturelt placerede afstand, og den vil ikke påvirke vandtætheden.

Galaxy-enhed, afstand til skærm

Tjek 2. Afstanden til skærmen ser ud til at blive større

Udvidelse af afstanden er et naturligt fænomen, der opstår på grund af friktionen mellem dele, der opstår under normal, daglig brug. Men hvis afstanden er blevet væsentligt større, skal du besøge et Samsung Electronics-servicecenter for at fastslå behovet for reparationer.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.