Det skal du gøre, når tasterne på din Galaxy-enhed holder op med at virke

Hvis du ikke kan justere lyden på din enhed ved hjælp af lydstyrkeknapperne eller slukke din enhed med sideknappen, skal du først identificere, om det er et software- eller hardwareproblem. Følg vejledningen nedenfor for at fejlfinde problemet med defekte knapper.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Diagnosticer problemet med Samsung Members-appen

Først skal du identificere årsagen til fejlen med din knap. Tjek, om dit cover eller fremmedlegemer blokerer for at trykke på knapperne.

Hvis hardwaren på din enhed forårsager problemet, anbefaler vi at besøge vores Support Center. Men før du bestiller en service, skal du diagnosticere, hvad der gør, at knapperne ikke fungerer. Følg nedenstående trin for at finde ud af, hvad der forårsager problemet.

Åbn Samsung Members-appen Åbn Samsung Members-appen

Trin 1. Åbn Samsung Members. Hvis appen ikke er installeret på din enhed, kan du downloade den fra Galaxy Store.

Få hjælp fra Samsung Members Få hjælp fra Samsung Members

Trin 2. Vælg Få hjælp.

Samsung Members, Se test i Diagnostik Samsung Members, Se test i Diagnostik

Trin 3. Vælg Vis tests.

Tryk på Knapper i Diagnostik Tryk på Knapper i Diagnostik

Trin 4. Vælg Knapper, og følg instruktionerne på skærmen.

Besøg servicecenteret, hvis der kræves handling Besøg servicecenteret, hvis der kræves handling

Trin 5. Hvis meddelelsen Der kræves handling vises på skærmen, anbefaler vi, at du besøger vores servicecenter.

Hvis Samsung Members -appen ikke identificerer et hardwareproblem med knapperne, kan du prøve at nulstille alle indstillinger for at løse problemet.

Generel administration i Indstillinger Generel administration i Indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger, og derefter Generel administration.

Vælg Nulstil Vælg Nulstil

Trin 2. Vælg Nulstil.

Vælg Nulstil alle indstillinger Vælg Nulstil alle indstillinger

Trin 3. Vælg Nulstil alle indstillinger.

Tryk på Nulstil indstillinger Tryk på Nulstil indstillinger

Trin 4. Tryk på Nulstil indstillinger.

Tjek oplysninger, og tryk på Nulstil Tjek oplysninger, og tryk på Nulstil

Trin 5. Tjek oplysningerne på skærmen, og tryk på Nulstil.

Bemærk:

• Hvis du trykker på Nulstil alle indstillinger, slettes dine data ikke.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.