Level On Wireless

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Indstilling

On-Ear hovedtelefoner

• Lyd
    • Impedance

41 ohms

• Bluetooth
    • Version

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

• Wireless Range

10 meter

• Audio Streaming

Ja

• Multipoint

Ja

• Etc

Samsung Level app. (app kan downloades) Kompatibilitet: 1) Samsung Level-appen er kompatibel med mobile Samsung-enheder, der kører operativsystemet Android 4.2.2 eller højere. Afhængig af din enheds specifikationer, kan der opstå en delvist blank skærm, eller visse funktioner fungerer måske ikke. 2) Før brug af applikationen bedes du sikre, at enheden er tilsluttet via Bluetooth.

• Generelt
    • Control

Bluetooth Smart Touch Control (Play / Pause, Skift nummer, Lydstyrke op / ned, S Voice (ved kompatibel Samsung-smartphone), Modtage opkald, Afvise opkald)

• Microphone

Ja

• Packaging Contents

Bæretaske, audiokabel, mikro-USB-kabel

• Højttaler

40 mm højttaler med dobbelt membran

• Call Function
    • Call Receiving

Ja

• Batteri
    • Indstilling

Indbygget batteri (Li-Ion-batteri), *Batteritiden (Spille / Tale / Standby) afhænger af bl.a. konfiguration, tilsluttede mobile enheder, signalstyrke, temperatur, valgte funktioner, opkalds- og stemmefrekvens samt brugsmønster for data og andre applikationer.

• Play Time

Op til 11 timer (Bluetooth med ANC), Op til 23 timer (Bluetooth uden ANC), Op til 20 timer (trådført med ANC), Ubegrænset lyttetid (trådført uden ANC)

• Talk Time

Op til 11 timer (Bluetooth med ANC), Op til 23 timer (Bluetooth uden ANC)

• Standby Time

Op til 200 timer (Bluetooth uden ANC)

• Opkoblingsmuligheder
    • 3.5mm headphone connector

Ja

• Micro USB

Ja

• Fysisk specifikation
    • Dimension (WxHxD)

161,9 x 184,6 x 74,1 mm

• Vægt

236 g

• Cable Length

1,2 m

• Farve

White

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed