Kuvaongelmien korjaaminen Samsung OLED -näytössä

Kuva Samsung OLED -näytön vasemmasta alakulmasta.

Jos Samsung OLED -näytön kuva siirtyy, liikkuu tai leikkautuu, voit ottaa pikselisiirron pois käytöstä.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia Samsung OLED -näytön kanssa, tarkista, onko siihen saatavilla ohjelmistopäivityksiä. Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Voit pienentää näytön palamisen tai kuvajäljen mahdollisuutta Samsung OLED -näytöissä käyttämällä pikselisiirtoa. Tämä toiminto päivittää automaattisesti pikselit ja siirtää niitä näytön ongelmien ehkäisemiseksi.

Kun pikselisiirto on käytössä, kuvan reunat saattavat liikkua ruudun reunojen ulkopuolella eivätkä ole näkyvissä. Kyseessä ei ole laitevika. Voit pitää näytön aloitusasemassa poistamalla pikselisiirron käytöstä.

Pikselisiirron käyttäminen on suositeltavaa, kun sisällössä on paljon staattisia kuvia, jotta näytön palaminen voidaan estää.

Pikselisiirto on käytössä oletuksena Samsung OLED -näytöissä. Jos haluat poistaa sen käytöstä, toimi seuraavasti.

1 Paina kaukosäätimen kotipainiketta ja valitse Valikko.
2 Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
3 Valitse Yleiset ja tietosuoja ja sitten Paneelin suojaus.
4 Valitse Pikselisiirto, jotta voit ottaa sen pois käytöstä.
  Kuva Paneelin suojaus -valikon asetuksista Samsung OLED -näytössä.
5 Voit ottaa pikselisiirron takaisin käyttöön käymällä läpi samat vaiheet.