Always On Display -toiminnon ottaminen käyttöön Galaxy-puhelimessa

Galaxy-puhelimen näyttö on määritetty sammumaan, kun se ei ole käytössä, ja se tulee näkyviin vain, kun puhelimen näyttöä napautetaan. Voit kuitenkin määrittää puhelimen näyttämään tietoja, kun näyttö on sammutettuna. Lue alla olevista ohjeista, miten tämä Always On Display -ominaisuus otetaan käyttöön.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Always On Display -toiminnon ottaminen käyttöön

Kun näyttö on pois päältä, voit näyttää tiettyjä tietoja, kuten kellon tai kalenterin tai musiikin toiston ohjaimet näytössä. Voit myös näyttää uusien viestien tai vastaamattomien puheluiden ilmoitukset.

Always On Display tulee oletuksena näkyviin vain, kun näyttöä napautetaan. Alla olevien ohjeiden avulla voit määrittää asetukset, jotka sallivat näytön näyttämisen jatkuvasti tai tietyn ajan.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja Valitse Lukitusnäyttö.

Vaihe 2. Napauta Always On Display.

Vaihe 3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla näytön ylälaidassa olevaa valitsinta ja valitse sitten sinulle parhaiten sopiva tila.

Always on display -toiminnon ottaminen käyttöön.
  • Näytä napauttamalla: Always On Display tulee näkyviin lyhyeksi aikaa näyttöä napauttamalla.
  • Näytä aina: Always On Display on näkyvissä jatkuvasti aina, kun puhelin on lukittuna.
  • Näytä aikataulun mukaan: Voit määrittä ajat, jolloin Always On Display näytetään. Voit esimerkiksi määrittää sen näytettäväksi päivällä, mutta ei yöllä.

Huomautus:

• Always On Display -näytön kirkkaus voi vaihdella automaattisesti valaistusolosuhteista riippuen.
  • Always On Display on optimoitu käyttämään erittäin vähän akun virtaa. Mikä tahansa sovellus, joka pitää näytön päällä pidempään, kuluttaa enemmän virtaa.
  • Always On Display -vaihtoehto voi olla harmaana, jos virransäästötila on käytössä.

Kun saat viestin, jätät vastaamatta puheluun tai saat sovelluksen ilmoituksen, näkyviin tulee ilmoituskuvake. Näet Always On Display -ilmoitukset napauttamalla ilmoituskuvaketta kahdesti.

Always on display -ilmoitus.

Huomautus: Jos näyttö on lukittuna, se on avattava, jotta näet ilmoituksen tiedot.

Always On Display otetaan pois käytöstä samalla tavalla valitsemalla Asetukset. Toinen tapa on ottaa se käyttöön ja pois käytöstä ilmoituspaneelissa. Toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa ilmoituspaneeli ja pyyhkäise alas.

Vaihe 2. Ota Always On Display pois käytöstä napauttamalla painiketta.

Vaihe 3. Jos et löydä Always On Display -toimintoa, napauta pluskuvaketta (+) ja lisää painike vetämällä.

Always on display -toiminnon poistaminen käytöstä.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.