Dynaamisen lukitusnäytön poistaminen käytöstä Galaxy-puhelimessa

Avatessasi Galaxy-puhelimen lukituksen pyyhkäisemällä näyttöä, näkyviin saattaa tulla kuva elämistä tai maisemasta kuvion tai sormenjäljen tunnistusikkunan sijaan. Tämä on Galaxy-puhelimen dynaaminen lukitusnäyttö ja voit poistaa sen käytöstä milloin tahansa. Lue alla olevista ohjeista, kuinka voit poistaa dynaamisen lukitusnäytön käytöstä.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mikä on dynaaminen lukitusnäyttö?

Dynaaminen lukitusnäyttö on toiminto, joka päivittää ja näyttää automaattisesti kahden viikon välein vaihtuvia kuvia elämistä, maisemista jne. Galaxy-puhelimen lukitusnäytössä. Voit nähdä erilaisia kuvia joka kerta, kun käynnistät näytön aina saman taustakuvan sijaan.

Dynaaminen lukitusnäyttö.

Poista dynaaminen lukitusnäyttö käytöstä

Dynaaminen lukitusnäyttö uudistaa lukitusnäyttöäsi jatkuvasti, mutta haluat ehkä poistaa toiminnon käytöstä, jos se ohjaa sinut muulle kuin haluamallesi sivulle aina kun yrität avata lukitusta. Poista dynaaminen lukitusnäyttö käytöstä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Taustakuva.

Vaihe 2. Valitse Taustakuvapalvelut.

Vaihe 3. Valitse Ei mitään ja ota toiminto pois käytöstä kohdan Siirry tietosivulle pyyhkäisemällä vasemmalle vieressä olevalla valitsimella. Dynaamisen lukitusnäytön kuva ei tule enää näkyviin, kun pyyhkäiset lukitusnäyttöä.

Dynaaminen lukitusnäyttö vaihe.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.