Galaxy eSIM ja tuetut operaattorit

Galaxy eSIM (sisäänrakennettu SIM) on digitaalinen SIM, jonka avulla voit käyttää mobiilidataa ilman fyysistä SIM-korttia (mini-SIM, mikro-SIM, nano-SIM jne).

Graafinen kuva eSIM-kortista.

Huomaa: eSIM-palvelu voi riippua maasta ja operaattorista.

Lisätäksesi eSIM-kortin älypuhelimeesi, sinulla on kolme vaihtoehtoa: ennalta määritetyn tilauksen asentaminen, QR-koodin skannaaminen tai tietojen syöttäminen manuaalisesti.

Jos haluat lisätietoja ja ohjeita aiheesta eSIM- tai Nano-SIM-kortin asentaminen, ota yhteyttä Samsung Support -tukeen.

Asenna ennalta määritetty tilaus

Tarkista mobiilitarjoajalta, onko tämä vaihtoehto saatavilla ennen kuin aloitat. Sinua voidaan pyytää antamaan puhelimesi EID. Löydät sen puhelimesi pakkauksesta tai siirtymällä kohtaan Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tilan tiedot

Kuva valitusta SIM-hallinnasta Yhteydet-osiossa.  Kuva valitusta SIM-hallinnasta Yhteydet-osiossa.

Vaihe 1. Siirry osioon “Asetukset” > “Yhteydet” > “SIM-hallinta”.

Kuva SIM-hallinnassa valitusta lisätystä eSIM-kortista.  Kuva SIM-hallinnassa valitusta lisätystä eSIM-kortista.

Vaihe 2. Napauta “Lisää eSIM” ja mobiilitilauksesi ladataan automaattisesti ja aktivoidaan eSIM-kortissa.

QR-koodin skannaaminen

Sinun on otettava mobiilitarjoajaan yhteyttä vastaanottaaksesi QR-koodin.

1. Siirry osioon Asetukset > Yhteydet > SIM-hallinta

2. Napauta Lisää eSIM ja QR-koodin skannaaminen palveluntarjoajalta

3. Skannaa QR-koodi

4. Mobiilitilauksesi ladataan automaattisesti ja aktivoidaan eSIM-kortissa

Tietojen syöttäminen manuaalisesti

Osa eSIM-korttia tukevista mobiilitarjoajista antavat koodin, jonka voi lisätä eSIM-korttiin manuaalisesti.

1. Siirry osioon Asetukset > Yhteydet > SIM-hallinta

2. Napauta Lisää eSIM ja QR-koodin skannaaminen palveluntarjoajalta ja Syötä aktivointikoodi

3. Anna mobiilitarjoajan antamat tiedot

4. Mobiilitilauksesi ladataan automaattisesti ja aktivoidaan eSIM-kortissa

Siirtääksesi SIM-kortin toisesta Galaxy-laitteesta

1. Napauta uudessa puhelimessa Siirrä SIM-kortti toisesta laitteesta

2. Napauta vanhassa puhelimessa Siirrä

3. Näet popup-ikkunan, jossa todetaan, että et voi enää käyttää eSIM-korttia vanhassa laitteessasi. Napauta OK

4. Valitse palveluntarjoaja luettelosta

5. Valitse maa luettelosta

6. Syötä vanhaan puhelimeesi 6-numeroinen vahvistuskoodi, jonka näet uudessa puhelimessasi

7. Valitse mobiilitarjoaja uuden puhelimen luettelosta

8. Napauta Siirrä

9. Napauta Siirrä vanhassa puhelimessasi, ja napauta sitten Valmis

Siirtääksesi SIM-kortin iOS-laitteesta

1. Napauta Siirrä SIM-kortti toisesta laitteesta

2. Napauta Siirrä palveluntarjoajan kautta

3. Napauta mobiilitarjoajan nimeä

4. Sinut siirretään mobiilitarjoajan verkkosivuille. Noudata näytöllä olevia ohjeita

Huomautus: Tämän toiminnon saatavuus riippuu mobiilitarjoajastasi. Saat lisätietoja mobiilitarjoajaltasi.

1. Siirry osioon Asetukset > Yhteydet > SIM-hallinta

2. Napauta SIM-korttia, jonka haluat muuttaa eSIM-kortiksi

3. Napauta Muunna eSIM-kortiksi

4. Napauta popup-ikkunassa Muunna eSIM-kortiksi

5. Napauta Lisää

6. eSIM-korttisi on nyt aktiivinen

Galaxy-laitteet, jotka tukevat eSIMiä

• Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra, Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra, Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra, Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra
  • Galaxy Z Fold5 / Z Flip5, Galaxy Z Fold4 / Flip4, Galaxy Z Fold3 / Flip3, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold
  • Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Huomaa: Alkuperämaasta riippuen eSIMiä ei välttämättä tueta, vaikka laitteesi olisi yllä olevassa luettelossa. Tarkista, tukeeko laitteesi tätä ominaisuutta sijainnissasi.

Operaattorit, jotka tukevat eSIMiä

Afrikka

Aasian ja Tyynenmeren alue ja Australia

Eurooppa

Väli- ja Etelä-Amerikka

Lähi-itä

Pohjois-Amerikka