Galaxy-laitteen käyttäminen hätäyhteyshenkilöiden ja lääkinnällisten tietojen tarkastelemiseen

Pysy turvassa Samsung Galaxy -puhelimesi avulla luomalla hätäyhteyshenkilö ja rekisteröimällä lääkinnälliset tietosi nopeaa ja helppoa käyttöä varten. Hätätilanteessa Galaxy-laitteella voidaan ottaa yhteyttä hätäyhteyshenkilöihin ja tarkastella tärkeitä lääkinnällisiä tietoja.Shape

Piirretty kuva terveydenhuollon ammattilaisesta, diagnostisia grafiikoita ja matkapuhelin.

Hätäyhteyshenkilön rekisteröinti

Kuva Samsung Galaxy -asetuskuvakkeesta. Kuva Samsung Galaxy -asetuskuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Asetukset Samsung Galaxy -puhelimestasi.

Kuva Samsung Galaxy -asetuksista ja korostetusta "Turvallisuus ja hätätilanteet" -vaihtoehdosta. Kuva Samsung Galaxy -asetuksista ja korostetusta "Turvallisuus ja hätätilanteet" -vaihtoehdosta.

Vaihe 2. Napauta "Turvallisuus ja hätätilanteet".

Kuva "Turvallisuus ja hätätilanteet" -valikosta ja korostetusta "Hätäyhteyshenkilöt" - vaihtoehdosta. Kuva "Turvallisuus ja hätätilanteet" -valikosta ja korostetusta "Hätäyhteyshenkilöt" - vaihtoehdosta.

Vaihe 3. Napauta "Hätäyhteyshenkilöt".

Kuva "Hätäyhteyshenkilöt"-näytöstä, korostetusta "Lisää jäsen" -vaihtoehdosta ja "Näytä lukitusnäytössä" -vaihtopainikkeesta. Kuva "Hätäyhteyshenkilöt"-näytöstä, korostetusta "Lisää jäsen" -vaihtoehdosta ja "Näytä lukitusnäytössä" -vaihtopainikkeesta.

Vaihe 4. Napauta "Lisää jäsen" valitaksesi yhteyshenkilön. Voit napauttaa myös "Näytä lukitusnäytössä", jotta yhteyshenkilösi ovat helpommin saatavilla hätätilanteessa.

Kuva yhteystietoluettelosta ja hätäyhteyshenkilön valinnasta. Kuva yhteystietoluettelosta ja hätäyhteyshenkilön valinnasta.

Vaihe 5. Napauta valitaksesi yksi olemassaolevista yhteyshenkilöistäsi ja tallenna napauttamalla "Valmis".

Kuva "Hätäyhteyshenkilöt"-näytöstä ja käyttöön otetusta "Näytä lukitusnäytössä" -vaihtopainikkeesta. Kuva "Hätäyhteyshenkilöt"-näytöstä ja käyttöön otetusta "Näytä lukitusnäytössä" -vaihtopainikkeesta.

Vaihe 6. Kohdassa "Näytä lukitusnäytössä" napauta vaihtopainiketta ottaaksesi asetuksen käyttöön tai pois käytöstä.

Lääkinnällisten tietojen antaminen

Kuva Samsung Galaxy -asetuskuvakkeesta. Kuva Samsung Galaxy -asetuskuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Asetukset Samsung Galaxy -puhelimestasi.

Kuva Samsung Galaxy -asetuksista ja korostetusta "Turvallisuus ja hätätilanteet" -vaihtoehdosta. Kuva Samsung Galaxy -asetuksista ja korostetusta "Turvallisuus ja hätätilanteet" -vaihtoehdosta.

Vaihe 2. Napauta "Turvallisuus ja hätätilanteet".

Kuva "Turvallisuus ja hätätilanteet" -valikosta ja korostetusta "Terveystiedot" - vaihtoehdosta. Kuva "Turvallisuus ja hätätilanteet" -valikosta ja korostetusta "Terveystiedot" - vaihtoehdosta.

Vaihe 3. Napauta "Terveystiedot".

Kuva "Lääkinnälliset tiedot" -valikosta ja korostetusta "Nimi"-vaihtoehdosta. Kuva "Lääkinnälliset tiedot" -valikosta ja korostetusta "Nimi"-vaihtoehdosta.

Vaihe 4. Anna lääkinnälliset tiedot, joiden haluat olevan saatavilla, ja napauta "Tallenna".

Kuva "Lääkinnälliset tiedot" -näytöstä ja käyttöön otetusta ja korostetusta "Näytä lukitusnäytössä" -vaihtopainikkeesta. Kuva "Lääkinnälliset tiedot" -näytöstä ja käyttöön otetusta ja korostetusta "Näytä lukitusnäytössä" -vaihtopainikkeesta.

Vaihe 5. Kohdassa "Näytä lukitusnäytössä" napauta vaihtopainiketta ottaaksesi asetuksen käyttöön tai pois käytöstä.

Yhteydenotto hätäyhteyshenkilöön

Kuva Samsung Galaxyn avausnäytöstä ja hätäpuhelukuvakkeesta. Kuva Samsung Galaxyn avausnäytöstä ja hätäpuhelukuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta näyttöä tai paina virtapainiketta avataksesi puhelimen näytön. Napauta avausnäytöstä "Hätäpuhelu".

Kuva Samsung Galaxyn hätäpuhelunäytöstä, hätänumeroiden pikavalinnoista ja numeronäppäimistön kuvakkeesta. Kuva Samsung Galaxyn hätäpuhelunäytöstä, hätänumeroiden pikavalinnoista ja numeronäppäimistön kuvakkeesta.

Vaihe 2. Napauta vihreää numeronäppäimistön kuvaketta.

Kuva Galaxyn numeronäppäimistöstä, jossa hätäyhteyshenkilöt näkyvät kuvakkeina. Kuva Galaxyn numeronäppäimistöstä, jossa hätäyhteyshenkilöt näkyvät kuvakkeina.

Vaihe 3. Näkyviin tulee luettelo laitteeseen rekisteröidyistä hätäyhteyshenkilöistä. Napauta henkilöä ottaaksesi häneen yhteyttä.

Lääkinnällisten tietojen tarkistaminen

Kuva Samsung Galaxyn avausnäytöstä ja hätäpuhelukuvakkeesta. Kuva Samsung Galaxyn avausnäytöstä ja hätäpuhelukuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta näyttöä tai paina virtapainiketta avataksesi puhelimen näytön. Napauta avausnäytöstä "Hätäpuhelu".

Kuva Samsung Galaxyn hätäyhteyshenkilöistä ja lääkinnällisten tietojen tarkastelun vaihtoehdosta. Kuva Samsung Galaxyn hätäyhteyshenkilöistä ja lääkinnällisten tietojen tarkastelun vaihtoehdosta.

Vaihe 2. Napauta "Näytä terveystiedot".

Kuva Samsung Galaxy -laitteeseen rekisteröidyistä lääkinnällisistä tiedoista. Kuva Samsung Galaxy -laitteeseen rekisteröidyistä lääkinnällisistä tiedoista.

Vaihe 3. Tässä näet kaikki laitteeseen rekisteröidyt lääkinnälliset tiedot.

Huomautus: Näytöt voivat vaihdella mallin ja näyttöasetusten mukaan.