Galaxy-puhelimen yhteystietojen synkronointi Google-tiliin ja synkronoitujen yhteystietojen näyttäminen

Galaxy-puhelimen yhteystietoja voi synkronoida usealla tavalla. Voit käyttää Google-tiliin tallennettuja yhteystietoja puhelimessa synkronoimalla ne. Kun yhteystiedot on synkronoitu Google-tiliin, ne synkronoituvat automaattisesti niin kauan kun olet yhteydessä Internetiin.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Google-tilin synkronointi Yhteystiedot-sovelluksessa

Jotta voit synkronoida Google-tilin, sinun on oltava yhteydessä Internetiin ja sinulla on oltava Google-tili. Synkronoi Google-tilin yhteystiedot puhelimeen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Yhteystiedot ja napauta Valikko (kolme pistettä).

Vaihe 2. Valitse Hallitse yhteystietoja

Yhteystietojen synkronointi, vaihe 1

Vaihe 3. Valitse Synkronoi yhteystiedot

Vaihe 4. Ota Google-tili käyttöön napauttamalla valitsinta.

Yhteystietojen synkronointi, vaihe 2

Vaihe 5. Aloita Google-tilin yhteystietojen synkronointi napauttamalla Synkronoi

Yhteystietojen synkronointi, vaihe 3

Kun synkronointi on valmis, Google-tiliin tallennetut yhteystiedot tuodaan Yhteystiedot-sovellukseen. Näet nyt puhelimeen tallennettujen yhteystietojen lisäksi myös Google-tilistä tuodut yhteystiedot.

Huomautus:

• Voit lisätä useita Google-tilejä valitsemalla + Lisää tili.
  • Ennen synkronointi kirjaudu Google-tilillesi verkkoselaimessa ja tee varmuuskopio yhteystiedoistasi. Yhteystietoja saatetaan poistaa synkronointivirheen vuoksi eikä poistettuja yhteystietoja voi palauttaa.

Uuden yhteystiedon tallennuksen oletussijainnin määrittäminen

Jos haluat asettaa Google-tilin tallennuksen oletussijainniksi, aina kun tallennat uuden yhteystiedon puhelimeen, se synkronoidaan ja tallennetaan Google-tiliin. Voit määrittää Google-tilin tallennuksen oletussijainniksi seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Määritä tallennuksen oletussijainti valikosta Hallitse yhteystietoja.

Vaihe 2. Valitse Google-tili.

Tallennuksen oletussijainnin määrittäminen

Huomautus: Jos tallennussijainniksi on määritetty Oma puhelin tai muu tili, uutta yhteystietoa ei tallenneta Google-tiliin.

Synkronoitujen yhteystietojen näyttäminen Googlessa

Kun luot uuden yhteystiedot puhelimessa, voit valita, mihin se tallennetaan. Jos valitset Google-tilin ja tallennat yhteystiedot, se synkronoidaan Google-tilin yhteystietoihin ja sen voi näyttää myös Google-sivustolla. Voit näyttää synkronoidut yhteystiedot Googlessa seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Google-sivusto verkkoselaimessa.

Vaihe 2. Kun olet kirjautunut Google-tilille, napauta profiilikuvaketta.

Vaihe 3. Valitse Ylläpidä Google-tiliäsi.

Vaihe 4. Napauta Ihmiset ja jakaminen ja valitse Yhteystiedot.

Vaihe 5. Näet kaikki Google-tilille tallennetut yhteystiedot.

Huomautus:

Google-sivuston yhteystietojen sijainti ja valikoiden nimet voivat vaihdella Googlen käytäntöjen mukaan.

Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.