Galaxy Z Fold4 -laitteen tehtäväpalkin käyttäminen

Tehtäväpalkki on hyödyllinen työkalu, joka löytyy jokaisesta Galaxy Z Fold4 -laitteesta. Sen avulla voit hallita suosikkisovelluksiasi, työskennellä ja vaihtaa niiden välillä ja paljon muuta. Lue lisää alta Tehtäväpalkin käytöstä, käyttöönotosta ja kuinka siitä saa kaiken irti.

Galaxy Z Fold4 -laitteen Tehtäväpalkki.

Kuinka Tehtäväpalkki otetaan käyttöön

Ota Tehtäväpalkki käyttöön seuraamalla seuraavia vaiheita:

“Asetukset”- ja “Näyttö”-näytöt, joissa “Näyttö”- ja “Tehtäväpalkki”-valintojen vaihtopainikkeet korostettuna. “Asetukset”- ja “Näyttö”-näytöt, joissa “Näyttö”- ja “Tehtäväpalkki”-valintojen vaihtopainikkeet korostettuna.

Vaihe 1. Siirry laitteen asetuksiin, napauta kohtaa “Näyttö” ja ota “Tehtäväpalkki”-valinnan vaihtopainike käyttöön.

Näkymä “Tehtäväpalkki”-näytöstä, jossa “Näytä viimeksi käytetyt sovellukset” -vaihtopainike on korostettuna. Näkymä “Tehtäväpalkki”-näytöstä, jossa “Näytä viimeksi käytetyt sovellukset” -vaihtopainike on korostettuna.

Vaihe 2. Ota “Tehtäväpalkki”-valinnan napauttamisen jälkeen “Näytä viimeksi käytetyt sovellukset” -vaihtopainike käyttöön, jos haluat, että viimeksi käytetyt sovellukset näkyvät Tehtäväpalkki.

Kun asetat siirtymäpalkin "Pyyhkäisyeleisiin", näet myös valikon nimeltä "Näytä ja piilota kosketuksella ja pidolla". Jos otat toiminnon käyttöön, voit painaa ja pitää painettuna alempaa tehtäväpalkkialuetta näyttääksesi tai piilottaaksesi sen.