Galaxy-laitteen puhdistaminen

Laitteesi päivittäinen käyttö voi aiheuttaa sormenjälkiä tai tahroja näyttöösi. Jos laitteeseesi joutuu roskia, on suositeltavaa pyyhkiä ne heti pois. Noudata alla olevaa opasta Galaxy-laitteen asianmukaisesta puhdistamisesta ja hygieenisestä käytöstä.

Ennen Galaxy-laitteiden puhdistamista

1. vaihe Ennen kuin puhdistat laitteesi, varmista, että katkaiset sen virran ja irrotat kaikki kaapelit siitä.

2. vaihe Poista kotelot tai tarrat laitteestasi.

Laitteen puhdistaminen asianmukaisesti

Puhdista laitteesi lasiset, keraamiset ja metalliset pinnat noudattamalla alla olevia vaiheita.

1. vaihe Valmistele nukkaamaton mikrokuituliina. Voit myös puhdistaa laitteesi käyttämällä erityistä linssinpuhdistuskangasta.

Puhdista laitteesi pinnat mikrokuituliinalla

2. vaihe Pyyhi laitteen etu- ja takaosa kankaalla käyttäen kohtuullista voimaa.

• Voit puhdistaa laitteesi tislattuun veteen kostutetulla kankaalla. Ole varovainen, jotta et altista laitetta liialliselle kosteudelle.
• Voit myös puhdistaa laitteesi käyttämällä alkoholipohjaista desinfiointiainetta, kuten 70-prosenttisella isopropyylialkoholilla, kostutettua kangasta.
• Älä upota laitettasi tislattuun veteen tai puhdistusliuokseen.
• Vältä kosteuden tai desinfiointiaineen joutumista aukkoihin, kuten kuulokevastakkeeseen tai latausporttiin.

Huomautus:

• Vältä paineilman käyttämistä puhdistuksessa, sillä se voi vahingoittaa laitteesi pintaa.
• Älä koskaan puhdista laitettasi valkaisuaineella.
• Tämä opas on puhdistustapa erityisesti Galaxy-laitteille, Galaxy Tabeille ja Galaxy Watcheille (hihnaa lukuun ottamatta). Huomaa, että puhdistustapa voi olla erilainen tuotteille, joita ei ole mainittu, kuten Galaxy Buds -korvanapeille tai näppäimistölle.
• Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.