Miten Samsung-älypuhelimen tai -tabletin pehmeä nollaus tehdään

Miten Samsung-älypuhelimen tai -tabletin pehmeä nollaus tehdään

Pehmeä nollaus (soft reset) tehdään kytkemällä laite päälle ja pois päältä uudelleen. Tämä sulkee kaikki avoimet sovellukset ja tyhjentää laitteen muistin. Kiintolevyn pitkäaikaiset tiedot eivät vaikuta.

Pehmeä nollaus voi auttaa ratkaisemaan joitakin älypuhelimesi tai tablettisi ongelmia.

Pehmeän nollauksen suorittaminen:

1 Pyyhkäise näytön yläreunasta kahdella sormella alaspäin paljastaaksesi Pika-asetukset-paneelin.
Pyyhkäise alas näytön ylälaidasta
2 Napauta virtapainiketta.
Virtapainike valittuna
3 Napauta Katkaise virta.
Virta pois -painike valittuna
4 Kytke laite uudelleen päälle painamalla virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.