Jumittuneen Galaxy-laitteen käynnistäminen uudelleen

Jos näyttösi jumittuu tai laitteesi lopettaa vastaamisen käytön aikana, voit pakottaa uudelleenkäynnistyksen pitämällä sekä sivunäppäintä, että äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuina samanaikaisesti. Jos ongelma jatkuu laitteen uudelleenkäynnistämisen jälkeen, kokeile noudattaa alla olevia vaiheita.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Vapauta muistia ja tallennustilaa

Laitteesi saattaa jumittua tai lopettaa vastaamisen, jos Muisti ja Tallennustila ei ole tarpeeksi. Kokeile tässä tapauksessa seuraavia vaiheita.

Tarkista ensin laitteesi Muisti ja Tallennustila.

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse sitten Akun ja laitteen ylläpito.

2. vaihe Tarkista vapaa tallennustila valitsemalla Tallennustila ja muistin määrä valitsemalla Muisti.

Tarkista vapaa tallennustila ja muistin määrä

Jos laitteessasi ei ole tarpeeksi tilaa, voit tyhjentää välimuistin optimoimalla laitteesi. Optimointi sulkee taustalla suoritettavat sovellukset, hallinnoi epätavallista akunkäyttöä ja etsii kaatuneita sovelluksia ja haittaohjelmia. Optimoi laitteesi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Akun ja laitteen ylläpito  Akun ja laitteen ylläpito

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Akun ja laitteen ylläpito.

Laitteen ylläpito, Optimoi nyt  Laitteen ylläpito, Optimoi nyt

2. vaihe Napauta Optimoi nyt.

Viimeistele optimointi napauttamalla Valmis Viimeistele optimointi napauttamalla Valmis

3. vaihe Kun optimointi on valmis, viimeistele napauttamalla Valmis.

Kolmannen osapuolen sovellukset saattavat saada laitteesi lopettamaan reagoimisen. Koska kaikki kolmannen osapuolen sovellukset on poistettu käytöstä Suojattu tila, voit tarkistaa, onko jokin kolmannen osapuolen sovellus syy siihen, miksi laitteesi jumittuu. Ota ensin Suojattu tila käyttöön nähdäksesi, lopettaako puhelimesi reagoimisen. Jos laitteesi ei jumitu Suojattu tila, se merkitsee sitä, että jokin kolmannen osapuolen sovellus on syynä kohtaamiisi ongelmiin.

Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna  Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna

1. vaihe Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja Sivunäppäimen ja pidä niitä painettuina.

Valitse Katkaise virta Valitse Katkaise virta

2. vaihe Valitse Katkaise virta.

Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna  Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna

3. vaihe Kun näyttö on sammunut, paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja Sivunäppäimen samanaikaisesti ja pidä niitä painettuna.

Vapauta sivunäppäin pitäen äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna  Vapauta sivunäppäin pitäen äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna

4. vaihe Kun Samsung-logo tulee näyttöön, vapauta Sivunäppäin pitäen samalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna.

Päivitä suojatussa tilassa  Päivitä suojatussa tilassa

5. vaihe Kun Suojattu tila tulee näytön vasempaan alakulmaan, vapauta näppäin.

Jos laitteestasi on alkanut tulla reagoimaton viime aikoina, tarksita viimeksi lataamasi sovellukset ja poista ne Suojattu tila. Noudata alla olevia vaiheita.

Sovellukset Sovellukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset.

Tunnista viimeaikaiset tai tuntemattomat sovellukset Tunnista viimeaikaiset tai tuntemattomat sovellukset

2. vaihe Selvitä sovellukset, jotka olet hiljattain ladannut tai sovellukset joita et tunnista.

Poista sovelluksen asennus  Poista sovelluksen asennus

3. vaihe Valitse Poista asennus.

Poista asennus napauttamalla OK  Poista asennus napauttamalla OK

4. vaihe Napauta OK.

Voit vaihtaa Suojattu tila normaaliin tilaan noudattamalla alla olevia vaiheita.

1. vaihe Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja Sivunäppäimen samanaikaisesti ja pidä niitä painettuina.
2. vaihe Valitse Käynnistä uudelleen.

Vaihda suojatusta tilasta normaaliin tilaan

Jos näyttösi jumittuu tai kohtaat ongelmia laitteesi kanssa jatkuvasti, voit kokeilla suorittaa Alkuperäisten tietojen palautus. Alkuperäisten tietojen palautus palauttaa laitteesi sen alkuperäisiin asetuksiin ja poistaa kaikki tietosi täysin.

Yleinen hallinta Yleinen hallinta

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Yleinen hallinta.

Valitse Nollaa  Valitse Nollaa

2. vaihe Valitse Nollaa.

Valitse Alkuperäisten tietojen palautus  Valitse Alkuperäisten tietojen palautus

3. vaihe Valitse Alkuperäisten tietojen palautus.

Nollaa puhelin  Nollaa puhelin

4. vaihe Napauta Palauta.

Poista kaikki, Alkuperäisten tietojen palautus  Poista kaikki, Alkuperäisten tietojen palautus

5. vaihe Napauta Poista kaikki.

Vahvista antamalla salasana  Vahvista antamalla salasana

6. vaihe Anna salasanasi ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus:

• Ennen kuin suoritat Alkuperäisten tietojen palautus, varmista, että olet varmuuskopioinut laitteesi tiedot. Alkuperäisten tietojen palautus aikana poistettuja tietoja ei voi palauttaa.

Huomautus:

• Jos noudatit yllä lueteltuja vaiheita, mutta ongelma jatkuu, laitteesi saattaa olla vahingoittunut fyysisesti. Tarkista Samsung-tuen kautta tarvittavat tiedot.
  • Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.
  • Äänenvoimakkuuden näppäimen ja sivunäppäimen sijainnit voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.