Tuotteen rekisteröiminen Samsung Members -sovelluksessa

Tutustu, miten voit rekisteröidä tuotteesi käyttämällä mobiililaitteen Samsung Members -sovellusta. Tuotteen rekisteröimiseen on useita vaihtoehtoja: QR-koodi, Wi-Fi-yhteys, sarjanumero tai viivakoodi, joka sisältää IMEI-numeron.

Tuotteen rekisteröiminen Samsung Members -sovelluksessa Tuotteen rekisteröiminen Samsung Members -sovelluksessa

Valitse

• Samsung Members -sovellus
  • Tuki
  • Rekisteröi

Vaihtoehtoja on kolme

1. QR-koodi

2. Wi-Fi

3. Manuaalinen syöttö tai viivakoodi

1.   QR-koodi

• Hae

Huomaathan: Jotta voit käyttää tätä toimintoa, sinun on annettava lupa asetuksissa

• Skannaa tarrassa oleva QR-koodi. Tarra on yleensä tuotteen tai pakkauksen sivulla tai takana
  • Valitse tuotetyyppi
  • Rekisteröi

Huomaathan: Joissakin tapauksissa sinun on lisättävä joitakin tuotetietoja rekisteröinnin viimeistelemiseksi

2.    Wi-Fi

• Hae

Huomaathan: Jotta voit käyttää tätä toimintoa, sinun on annettava lupa asetuksissa

• Tuote tulee näkyviin näyttöön
  • Valitse tuotetyyppi

3.    Manuaalinen syöttö tai viivakoodi

• Anna tiedot
  • Valitse tuotetyyppi
  • Anna tuotetiedotmanuaalisesti
  • Tai lue tuotteen viivakoodi napauttamalla viivakoodikuvaketta

Huomaathan: Jotta voit käyttää tätä toimintoa, sinun on annettava lupa asetuksissa

• Rekisteröi

Rekisteröidyt tuotteet näkyvät sovelluksessa

• Tuki
  • Omat tuotteet

SAMSUNG