Hyödyllisiä Galaxy-puhelimien ääniasetuksia, kuten erillinen sovelluksen ääni

Galaxy-laitteissa on useita hyödyllisiä ääniasetuksia. Voit säätää ja käyttää juuri sinulle sopivia toimintoja. Voit myös toistaa useita Bluetooth-laitteita tai useita sovelluksia samanaikaisesti.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista ja päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Erillisen sovelluksen äänen käyttäminen

Aseta laite toistamaan äänisisältöä tietystä sovelluksesta yhdistetyllä Bluetooth-kaiuttimella tai kuulokkeilla. Voit esimerkiksi kuunnella navigointisovellusta laitteen kaiuttimella ja kuunnella musiikkisovellusta ajoneuvon Bluetooth-kaiuttimella.

Vaihe 1. Avaa Asetukset.

Vaihe 2. Valitse Ääni ja värinä.

Erillinen sovelluksen ääni

Vaihe 3. Valitse Erillinen sovelluksen ääni.

Vaihe 4. Ota käyttöön napauttamalla valitsinta.

Erillinen sovelluksen ääni

Vaihe 5. Napauta Valitse.

Vaihe 6. Valitse multimediasovellus, jota haluat kuunnella eri laitteella. Napauta sitten Takaisin.

Erillinen sovelluksen ääni

Vaihe 7. Valitse Äänilaite, jota haluat käyttää tälle sovellukselle. Bluetooth-laitteet näytetään vain, kun ne ovat yhdistettyinä. Napauta sitten Takaisin.

Erillinen sovelluksen ääni

Huomautus: Erillinen sovelluksen ääni toimii vain, kun valittu äänilaite on eri kuin laitteesi ensisijainen äänilaite.

Voit muokata ääntä määrittämällä laitteen äänenlaadun ja tehosteet.

Vaihe 1. Avaa Asetukset.

Vaihe 2. Valitse Ääni ja värinä.

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset

Vaihe 3. Valitse Äänenlaatu ja tehosteet.

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset
  • Dolby Atmos: Valitse Surround-äänitila, joka on optimoitu erityyppisille äänille, kuten elokuva, musiikki ja puhe. Dolby Atmos -toiminolla voit kokea, kuinka ääni siirtyy ympärilläsi.

Vaihe 1. Valitse Dolby Atmos.

Vaihe 2. Ota haluamasi vaihtoehto käyttöön napauttamalla valitsinta

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset
  • Dolby Atmos pelaamiseen: Koe pelaamiseen optimoitu Dolby Atmos -ääni. Ota toiminto käyttöön napauttamalla valitsinta.
Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset
  • Taajuussäädin: Valitse haluamasi vaihtoehto musiikin tyylin mukaan ja nauti optimoidusta äänestä.

Vaihe 1. Valitse Taajuussäädin.

Vaihe 2. Valitse haluamasi vaihtoehto ja säädä taajuus.

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset
  • UHQ-tehostin: Paranna musiikin ja videoiden äänenlaatua, kun käytät langallisia kuulokkeita. Ota toiminto käyttöön napauttamalla valitsinta, kun kuulokkeet ovat yhdistettynä.
Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset
  • Adapt sound: Löydä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja käytä sitä puheluihin, musiikkiin ja videoihin.

Vaihe 1. Valitse Adapt sound.

Vaihe 2. Napauta tarvittaessa Salli ja valitse ikäryhmäsi.

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset

Vaihe 3. Voit kuunnella eri vaihtoehtoja napauttamalla rataskuvaketta ja seuraamalla näytöllä annettavia ohjeita.

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset

Voit myös luoda ääniprofiilin oman kuulotasosi mukaan.

Vaihe 1. Napauta Personoi ääni ja napauta sitten Aloita.

Vaihe 2. Tee kuulokoe ja luo oma ääniprofiili noudattamalla näytöllä annettavia ohjeita.

Äänenlaadun ja tehosteiden asetukset

Voit yhdistää mobiililaitteeseesi useita Bluetooth-laitteita. Dual audio -toiminnolla voit kuunnella kaksilla kuulokkeilla samanaikaisesti.

Vaihe 1. Avaa pikapaneeli pyyhkäisemällä näyttöä ja valitse Media.

Vaihe 2. Jos yhdistettyjä Bluetooth-laitteita on useita, kunkin vieressä on ympyrä. Poistamalla laitteen valinnan voit toistaa samaa sisältöä usealla laitteella samanaikaisesti ja säätää äänenvoimakkuutta vaivatta.

Dual audio

Huomautus:

• Jotkut toiminnot ovat käytettävissä vain tietyissä malleissa laiterajoitusten vuoksi. Tarkista laitteesi asetuksista, onko toiminto käytettävissä laitteessasi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.