Käytä kahta kättä Samsung Galaxy -laitteillasi maksimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi

Samsung on uudelleenmääritellyt tavan, jolla olemme vuorovaikutuksessa Galaxy-puhelimien ja -tablettien kanssa. Laajojen näyttöjensä ja kehittyneiden ominaisuuksiensa ansiosta laitteesi tarjoavat uskomatonta mukavuutta ja toiminnallisuutta. Voit lisätä tuottavuuttasi käyttämällä molempia käsiäsi laitteiden navigointiin ja hallintaan. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten voit käyttää molempia käsiäsi hyödyntääksesi laitteesi täyttä potentiaalia.

Henkilö käyttää Galaxy-laitetta kahdella kädellä.

Huomaa: Tuetut mallit sisältävät Galaxy Tab S9:n, Galaxy Z Fold5:n ja Galaxy Z Flip5:n.

Kuvakkeita siirretään kahdella kädellä

Kuvakkeiden siirtäminen suurella näytöllä voi olla hankalaa. Tässä ovat vaiheet kuvakkeiden helppoon siirtämiseen näytöllä.

Kuvakkeiden siirtäminen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 1. Kuvakkeiden siirtäminen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 1.

Vaihe 1. Kosketa ja pidä painettuna kuvaketta, jonka haluat siirtää.

Kuvakkeiden siirtäminen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 2. Kuvakkeiden siirtäminen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 2.

Vaihe 2. Pidä sormesi kuvakkeella ja käytä sitten toista kättäsi pyyhkäistäksesi toiselle näytölle.

Kuvakkeiden siirtäminen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 3. Kuvakkeiden siirtäminen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 3.

Vaihe 3. Siirrä kuvake haluamaasi paikkaan ja päästä sitten irti.

Useiden tiedostojen siirtäminen kahdella kädellä kansiosta toiseen

Voit nopeasti siirtää useita tiedostoja kansioihisi käyttäen molempia käsiäsi.

Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 1. Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 1.

Vaihe 1. Etsi tiedostot, jotka haluat siirtää.

Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 2. Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 2.

Vaihe 2. Kosketa ja pidä kosketettuna tiedostoa valitaksesi sen. Voit valita useita tiedostoja napauttamalla jokaista tiedostoa, kunnes ne korostuvat. Sitten kosketa ja pidä kosketettuna tiedostoa yhdellä kädellä napataksesi jokaisen valitun tiedoston.

Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 3. Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 3.

Vaihe 3. Pidä sormesi tiedostojen päällä ja käytä sitten toista kättäsi etsiäksesi ja valitaksesi kansion, johon haluat siirtää tiedostot.

Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 4. Useiden tiedostojen siirtäminen kansiosta toiseen kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 4.

Vaihe 4. Päästä sormesi irti siirtääksesi tiedostot valittuun kansioon.

Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä

Voit myös siirtää tiedostoja tai kuvia eri sovellusten välillä. Esimerkiksi voit siirtää useita kuvia Galleriasta Samsung Notes -sovellukseen..

Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 1. Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 1.

Vaihe 1. Mene Galleriaan ja sitten kosketa ja pidä kosketettuna kuvaa valitaksesi sen. Voit valita useamman kuin yhden kuvan napauttamalla jokaista kuvaa, kunnes ne korostuvat.

Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 2. Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 2.

Vaihe 2. Kosketa ja pidä painettuna mitä tahansa valitsemistasi kuvista, jotta saat kaikki kuvat. Toisella kädelläsi napauta näytön alareunassa olevaa Samsung Notes -kuvaketta avataksesi sovelluksen.

Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 3. Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 3.

Vaihe 3. Vedä valitut kuvat Samsung Notes -sovellukseen ja vapauta sormesi.

Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 4. Tiedostojen siirtäminen sovellusten välillä kahdella kädellä Galaxy-laitteella vaihe 4.

Vaihe 4. Valitsemasi kuvat sijoitetaan sovellukseen. Voit toistaa nämä vaiheet eri sovellusten kanssa, kuten Viestit tai Gmail.

Siluetin luominen kuvan aiheesta.

"Leikkaa kuva" -toiminto mahdollistaa tiettyjen aiheiden kuvien siirtämisen muihin sovelluksiin. Kokeile koskettaa ja pitää kosketettuna kuvan etualalla olevaa aihetta galleriasovelluksessa. Tämä korostaa aihetta ja mahdollistaa sen siluettiin tarttumisen. Sen jälkeen voit käyttää kaksikätistä toimintoa siirtääksesi leikatun kuvan muihin sovelluksiin.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima