Kuinka voin varmuuskopioida Galaxy-laitteen tiedot automaattisesti?

Varmuuskopioimalla puhelimen tiedot ne ovat turvassa, jos pahin mahdollinen pääsisi tapahtumaan. Voit määrittää puhelimen tekemään varmuuskopion automaattisesti, jolloin tietosi ovat turvassa ympäri vuorokauden. Lue, kuinka helppoa tietojen varmuuskopiointi on Samsung Cloud -sovelluksella.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1.Valitse Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.
Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Tiedot voidaan varmuuskopioida automaattisesti Samsung Cloud -sovelluksella

Voit määrittää turvallisesti säilytettävän sisällön Samsung Cloud -sovelluksessa. Voit varmuuskopioida seuraavia tietoja:
• Kalenteri, yhteystiedot, puhelin, kello: hälytykset, etusivu, sovellukset, asetukset, viestit, musiikki, tallennin, asiakirjat

Tietojen varmuuskopioiminen automaattisesti
Automaattinen varmuuskopiointi kopioi tiedot 24 tunnin välein. Sitä varten puhelimesi on kuitenkin oltava ladattuna, WiFi-yhteydessä ja näytön on oltava sammutettuna vähintään tunnin ajan.

Vaihe 1. Valitse Asetukset Tilit ja varmuuskopiointi.
Vaihe 2. Napauta Samsung Cloud.

Siirry Samsung Cloud -sovellukseen

Vaihe 3. Napauta Lisää (kolme pistettä) > Asetukset.
Vaihe 4. Napauta Synkronointi ja automaattinen varmuuskopiointi > Automaattinen varmuuskopiointi.
Vaihe 5. Valitse sisältö, jonka haluat varmuuskopioida automaattisesti Samsung Cloud -sovellukseen.

Automaattinen varmuuskopiointi

Voit hallita tietoja varmuuskopioimalla puhelimen, palauttamalla tietoja tai poistamalla varmuuskopion Samsung Cloud -sovelluksessa.

Samsung Cloud -sovelluksen käyttäminen

• Synkronoitavat sovellukset: Voit hallita yhdistettyjen laitteiden, kohteiden, yhteystietojen ja muistutusten synkronoitavia tietoja.
 Varmuuskopioi tämä puhelin: Voit tarkistaa käytössä olevat varmuuskopiotiedot ja pitää ne turvassa.
 Palauta tiedot: Voit valita palautettavan laitteen ja tiedot.
• Poista varmuuskopio: Voit poistaa varmuuskopiotiedot.

Huomaa, että kaikkea sisältöä tai tiloja ei voi varmuuskopioida tai palauttaa, kuten keskusteluihin liitetyt tiedostot.

Sisältö, jota ei voi varmuuskopioida tai palauttaa

Galaxy-sarjan Android 10 ja uudemmat versiot tukevat OneDrive-integraatiota, jolloin valokuvat ja videot voi synkronoida suoraan OneDrive-sovelluksella Galleriasta. Jos laitevaatimukset täyttyvät, voit siirtyä suoraan Galaxy-asetuksiin ja yhdistää OneDrive-tilisi ja käyttää sitä varmuuskopiointiin. Myös kaikki Samsung Cloud -sovelluksen valokuvat tai videot voi siirtää OneDrive-sovellukseen.

Vaihe 1. Valitse Galleria > napauta Lisää (kolme pistettä).
Vaihe 2. Valitse Asetukset Cloud-synkronointi.

Samsung Cloud -sovelluksen käyttäminen

Vaihe 3. Yhdistä OneDrive-tilisi ja noudata näytön ohjeita.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää virheraportin tai lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.