Laitteen ylläpitotoiminto

Laitteen ylläpitotoiminnolla voit optimoida älypuhelimesi suorituskykyä ja tarkistaa useiden toimintojen tilat, kuten akku, tallennustila ja paljon muuta. Saat yhdellä kosketuksella tietoosi, kuinka älypuhelimesi suoriutuu ja käytätkö sitä oikein.

Laitteen ylläpito -kuvake ja Galaxy-puhelimia.

Laitteen ylläpitotoiminnon käyttäminen

Asetukset-näyttö, jossa Akun ja laitteen ylläpito -valinta on korostettuna.
1 Siirry laitteen asetuksiin ja napauta Akun ja laitteen ylläpito.
Laitteen ylläpitotoiminnon päänäyttö ja Laitteen ylläpitotoiminto on korostettuna.
2 Voit nyt tarkistaa useita älypuhelimesi ominaisuuksia, kuten:
  • Akku: Älypuhelimen arvioitu käyttöaika, kunnes akun varaustaso on tyhjä. Voit myös tarkistaa useita muita toimintoja, kuten Virransäästö, Taustakäytön rajoitukset, Langaton virranjako tai Lisää akkuasetuksia.
Laitteen ylläpidon Akkutoiminto.
  • Tallennustila: älypuhelimen käytössä oleva ja vapaa muisti.
Laitteen ylläpidon Tallennustilatoiminto.
  • Muisti: Käytössä olevan muistin määrä älypuhelimessa. Voit lopettaa taustalla suoritettavia sovelluksia valitsemalla Tyhjennä nyt. Voit myös tarkistaa Poissuljetut sovellukset.
Laitteen ylläpidon Muistitoiminto.
  • Laitteen suojaus: Voit skannata ja etsiä viruksia sekä haittaohjelmia älypuhelimesta aktivoimalla tämän toiminnon. Voit myös käyttää muita valintoja laitteiden skannaukseen.
Laitteen ylläpidon Laitteen suojaustoiminto.

Muu ylläpito

Voit myös käyttää Laitteen ylläpitotoimintoa tarkistaaksesi älypuhelimen viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.