Mikä on Galaxy Budsin 360-ääni?

Galaxy Buds Live/ Buds Pro/ Buds2 -korvanappien uusimman päivityksen myötä voit nyt nauttia "360-ääni" teknologiaelämyksestä, jonka avulla voit nauttia äänitiedostoista ennen kokemattomalla tavalla. Lue tästä ominaisuudesta lisää jäljempänä.

Esimerkkinäkymä ääntä toistavista Galaxy Buds -kuulokkeista.

360-äänen avulla voit nauttia pelkästään omalla laitteellasi mukaansa tempaavasta äänentoistokokemuksesta. Kuulet ääntä kaikista suunnista, mikä on paras tapa nauttia videoista, äänitteistä ja muusta.

Huomaathan: Kun 360-ääni on päällä, Dolby Atmos poistuu käytöstä videon katsomisen ajaksi.

360 audio -ominaisuuden käyttöönotto

Kun olet yhdistänyt Galaxy-korvanapit laitteeseesi, voit ottaa käyttöön 360-äänen seuraavasti:

Näkymä Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Buds -kuulokkeet yhdistettyinä. Näkymä Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Buds -kuulokkeet yhdistettyinä.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja napauta “Korvanappien asetukset”.

Näkymä "Korvanappien asetukset" -näytöstä "360-ääni" korostettuna. Näkymä "Korvanappien asetukset" -näytöstä "360-ääni" korostettuna.

Vaihe 2. Napauta “360-ääni”.

Näkymä "360-ääni" -näytöstä vaihtopainike korostettuna. Näkymä "360-ääni" -näytöstä vaihtopainike korostettuna.

Vaihe 3. Laita päälle vaihtopainike.

Tarkista Galaxy Buds -korvanappiesi versio

Voidaksesi nauttia 360-äänestä, sinulla on oltava Galaxy Budsin uusin versio. Voit tarkistaa ja päivittää version seuraavasti:

Näkymä Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Buds -kuulokkeet yhdistettyinä. Näkymä Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Buds -kuulokkeet yhdistettyinä.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja napauta “Korvanappien asetukset”.

Näkymä “Korvanappien asetukset” -näytöstä "Korvanappien ohjelmistopäivitys" korostettuna. Näkymä “Korvanappien asetukset” -näytöstä "Korvanappien ohjelmistopäivitys" korostettuna.

Vaihe 2. Napauta “Korvanappien ohjelmistopäivitys”.

Näkymä "Korvanappien ohjelmistopäivitys" -näytöstä, josta voit tarkistaa Galaxy Budsin nykyisen version. Näkymä "Korvanappien ohjelmistopäivitys" -näytöstä, josta voit tarkistaa Galaxy Budsin nykyisen version.

Vaihe 3. Tästä voit varmistaa, että sinulla on Galaxy Budsin uusin versio ja päivittää sen tarvittaessa.