Mikä on Galaxy Z Flip4- ja Galaxy Z Fold4 -laitteiden suojakalvo?

Kun avaat Galaxy Z Flip4:n tai Galaxy Z Fold4:n, näet taitettavan näytön ja laitteeseen kiinnitetyn suojakalvon. Lue alla lisää laitteitasi suojaavista ominaisuuksista ja siitä, mitä tehdä jos kohtaat suojakalvon suhteen ongelmia.

Näkymä Galaxy Z Flip4- puhelimen ylä- ja alaosista näkyvillä välikerroksilla.

Taitettavien Samsung-älypuhelimien näytöissä on Infinity Flex -näyttö ja huippuohut lasi, jonka voi taittaa laitetta vahingoittamatta.

Näkymä Galaxy Z Flip4 -puhelimesta, jonka näytöllä on kuva joukosta ihmisiä.

Innovatiivisen suunnittelun ja huippuohuen lasin ansiosta taitettava näyttö mahdollistaa käyttäjälle kokemuksen, joka ei rajoitu pelkkään taittamiseen sekä tarjoaa innovatiivisen OLED-tekniikan ansiosta lyömättömän visuaalisen elämyksen. Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4 on suunniteltu taitettavista laitteistamme kestävimmiksi, ja niissä on uusi ja luotettavampi näyttö, jonka näyttöpaneeli on vahvistettu eksklusiivisella Corning® Gorilla® Glass Victus®+ -teknologialla ulkoisilta iskuilta suojaamiseksi.

Taitettava Samsung-näyttö on kerrostettu suojakalvolla, suojakerroksella ja huippuohuella lasilla, ja se optimoi AMOLED-näytön vivahteikkaat värit, kontrastisuhteen ja värintoiston. Kerrosten ominaisuudet ovat seuraavat:

Esimerkkinäkymä taitettavan Samsung-laitteen kerroksista.
  • Suojakalvo: näytön ylimmän kerroksen päälle asetettu vaihdettavissa oleva kalvo, joka auttaa näyttöä kestämään kovaakin painetta.
  • Analogi-digitaalimuunnin: kuitulujitemuovista tehty vakaa ja vahva kalvo, joka pitää puhelimen kevyenä ja suojassa.
  • Suojakerros: huippuohuen lasin päälle asetettu kerros, joka vastustaa ulkoisia voimia, heikentää iskuja ja estää näytön särkymistä.
  • Huippuohut lasi: ohut lasi, joka tasoittaa pinnan ja parantaa laitteen kestävyyttä taitettavassa näytössä.
  • AMOLED: jokainen pikseli säteilee omaa valoaan, mikä mahdollistaa nopean vasteen, erinomaisen värintoiston ja selkeyden ja kaikesta huolimatta ohuen näytön.

Huomaa: digitiser-alusta on käytössä vain Galaxy Fold4 -laitteessa.

Taitettavaan näyttöön kiinnitetty suojakalvo on kulutustuote. Tavallisen käytön aikana suojakalvoon voi ajan myötä ilmestyä naarmuja, ilmakuplia ja nousemista. Joissakin tapauksissa vahinko on vain suojakalvossa. Laitteen käyttöä voi jatkaa ongelmitta vaihtamalla suojakalvo. Jos suojanäyttösi on vahingoittunut, ota yhteyttä Samsungin asiakastukeen.

Ole varovainen, paneeli saattaa vioittua jos kiinnittelet ja poistelet suojakalvoa toistuvasti. On erittäin suositeltavaa käyttää puhelinta vain silloin kun suojakalvo on kiinnitetty. Jos käytät muuta kuin Samsungin virallisesti hyväksymää suojakalvoa, näyttö saattaa vääristyä ja suorituskyky saattaa kärsiä.

• Taitettavassa näytössä on pieniä taitoksia kulmasta riippuen, ja taittumisominaisuuden mahdollistavat ohut joustava lasi ja kalvo. Näytön keskiosan taitetulla alueella saattaa näkyä ryppyjä.
  • Jos näyttöön kohdistuu huomattava ulkoinen isku, siihen saattaa ilmestyä värillisiä pilkkuja tai raitoja. Tämä saattaa olla näkyvä vaurio, joka näkyy näytön sisällä mustina pisteinä, automaattisena näytön kirkastumisena tai näytön halkeamisena.
  • Ole varovainen, ettei näyttöön kohdistu ulkopuolisia iskuja, sillä silloin huippuohut lasi todennäköisesti halkeaa tai rikkoutuu, ja vaurio saattaa levitä muille alueille, jolloin laitetta taitettaessa näkyy valkoinen viiru.
Näkymä vältettävistä tapahtumista taitettavia laitteita käytettäessä.

Kun käytät taitettavia laitteita, vältä seuraavia:

• Tuotteen tiputtaminen lattialle.
  • Näytön taittuvan osan painaminen tai näytön taittaminen ulkoisilla esineillä, kuten korteilla, avaimilla, hiekalla, metallijauheella tms.
  • Näytön painaminen muilla esineillä, kuten kynillä, kynsillä, avaimilla tms. ja esineiden tiputtaminen suoraan näytölle.
  • Sormien ujuttaminen näyttöjen väliin laitetta avatessa.