Mitä voi tapahtua, kun käyttää Note20-kameraa?

Jotkut Note20-kameran zoomauksella otetut kuvat voivat vaikuttaa sameilta ja epätarkoilta. Se voi olla turhauttavaa, jos odotuksena on 8K-videot. Näytön vilkkuminen, mustat viivat tai tärinä tietyissä olosuhteissa voivat vaikuttaa vioilta. Nämä ongelmat, joita voi ilmetä Note20-kamerassa eivät kuitenkaan ole toimintahäiriöitä. Lue lisää näistä ilmiöistä alta.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Seuraavat ongelmat, joita voi ilmetä Note20-kamerassa, eivät ole toimintahäiriöitä.

Tapaus 1. Jos kuvaat 8K-videon erittäin läheltä Note20-kameralla, se voi olla epätarkka

Kun Note20-kameralla kuvataan 8K-videoita, käytetään teleobjektiivia ja sen polttoväli on 30 cm. Pysy vähintään 30 cm:n etäisyydellä, kun kuvaa 8K-videota, jotta videon laatu on tasainen.

Tapaus 2. Jos kuvaat kohdetta läheltä Note20 Ultra -kameran 10x zoomilla, kuva voi olla epätarkka

Note20 Ultra käyttää teleobjektiivia kuvattaessa 10x zoomilla tai tarkemmalla zoomilla. Teleobjektiivin polttoväli on 80 cm. Pysy vähintään 80 cm:n etäisyydellä, kun kuvaat 10x zoomilla, jotta kameran laatu on tasainen.

10X zoomi tai tarkempi.

① 1x zoomilla otetut kuvat

② 10x zoomilla otetut kuvat enintään 80 cm:n etäisyydellä

③ 10x zoomilla otetut kuvat vähintään 80 cm:n etäisyydellä

Tapaus 3. Näyttö voi vilkkua, kun videota kuvataan sisätiloissa. Näkyviin voi tulla mustia viivoja, kun kuva otetaan sisätiloissa

Loisteputkivalo vilkkuu 60 kertaa sekunnissa vaihtovirtataajuuden (60 Hz) mukaan. Kun otetaan kuva tai kuvataan video loisteputkivalaistuksessa, vilkkuva valo, joka ei näy paljaalle silmälle, voi näkyä kuvassa, mikä saa kuvan vilkkumaan tai aiheuttaa mustia viivoja kuvassa. Tämä ilmiö johtuu valaistusolosuhteista eikä sitä yleensä tapahdu kolmen aallonpituuden loisteputkissa, hehkulampuissa ja LED-valoissa.

Mustat viivat kuvassa.

Tapaus 4. Nopeassa liikkeessä 8K-videot voivat laahata tai niissä voi näkyä jälkikuvia

8K-video on nykyisten älypuhelinten tukema enimmäisresoluutio, jonka avulla voi tarkentaa pieniä yksityiskohtia. 8K-video tallentaa 24 kuvaa sekunnissa ja video saattaa vaikuttaa laahaavalta nopeassa liikkeessä, mutta se on luonnollinen kuvanopeudesta johtuva ilmiö. 8K-videot soveltuvat tarkkojen yksityiskohtien kuvaamiseen, jotka liikkuvat verrattain vähän, ja nopeisiin liikkeisiin, kuten urheilusuorituksiin, suositellaan 4K- tai FHD-videoiden 60 kuvan sekuntitaajuutta.

Tapaus 5. Tärinää ilmenee, kun kameran kuvauspainiketta painetaan kameran ollessa toiminnassa

Note20/20 Ultra -malleissa on uusi kosketusvärinätoiminto, kun kamera on toiminnassa. Ostaessasi laitteen, oletusasetus on, että toiminto on käytössä ja voit muuttaa asetuksen kameran asetusvalikosta.

• Avaa kamerasovellus, valitse Asetukset (ylhäältä vasemmalta) ja ota Kosketusvärinä pois käytöstä.
Kosketusvärinä.

Huomautus: Asetukset ja näytön asettelu voivat vaihdella verkkoyhteyden tarjoajan, ohjelmistoversion ja laitteen mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi,- tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.